Formaţia orădeană de fotbal FC Bihor a fost învinsă sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea, cu scorul de 3-2, de formaţia gazdă, CSM, într-un meci contând pentru etapa a doua din seria vestică a Ligii a II-a la fotbal.

Antrenorul Gheorghe Ghiţ nu a putut conta nici de această dată pe aportul jucătorilor Dorin Mihuţ şi Florin Pop, accidentaţi.

Meciul a început bine pentru gazde, care până la pauză au înscris de două ori, prin Arnăutu, în minutul 6, jucător care l-a învins pe portarul Smaranda după o centrare a lui Briceag de pe partea dreaptă, şi prin Deaconescu, în minutul 29, care a reluat din colţul careului mic în colţul lung al porţii lui Smaranda.

La pauză, tehnicianul orădean Gheorghe Ghiţ a efectuat două schimbări, introducându-i în teren pe Ov. Popa şi Hadăr în locurile lui A. Achim şi R. Lukacs. Cu toate acestea însă, în minutul 61, Sebastian Sfârlea a fost eliminat, după ce a primit al doilea cartonaş galben, iar în minutul 85, V. Cataramă a transformat impecabil o lovitură liberă, de la 20 de metri, la vinclul din partea dreaptă a porţi lui Smaranda. Scorul a devenit atunci 3-0 pentru gazde.

La faza imediat următoare, în minutul 86, Adrian Hadăr a marcat pentru FC Bihor, cu un şut de la distanţă, în colţul lung al porţii lui Matache.

În acel minut, antrenorul Gheorghe Ghiţ a făcut ultima schimbare, înlocuindu-l pe Ov. Bic cu Z. Lukacs, iar acesta, la prima atingere de balon, în minutul 89, a înscris din 6 metri la colţul lung. Astfel, s-a terminat 3-2 pentru vâlceni, o echipă care are obiectiv promovarea, anul acesta.

"Au fost două reprize diferite. În prima repriză am fost dominaţi, iar în a doua, chiar dacă am evoluat în 10 oameni, am avut o posesie mai bună şi am dominat jocul", a declarat, la final, antrenorul Gheorghe Ghiţ.

Tehnicianul bihorean a utilizat în acest meci echipa: Smaranda - Letan, Fl. Lazăr (cpt.), Ţoca, Lupu - A. Achim, M. Popa (min. 46 Ov. Popa) - Ianc, Sfârlea (min. 61 eliminat), Bic (min. 87 Z. Lukacs) - R. Lukacs (min. 46 Hadăr).

De partea cealaltă, la echipa gazdă, pregătită de antrenorul Claudiu Niculescu, care a fost însă suspendat pentru acest joc, au evoluat: Matache - Deaconescu, I. Stoica (cpt.), Tătaru, E. Stoica - Bărbulescu (min. 75 Lircă), Al.Neagu - Ad. Popa (min. 62 V. Cataramă), Negruţ (min. 22 B. Geantă), Briceag - Arnăutu.

Au arbitrat Viorel Nicuşor Flueran (Craiova) - Gabriel Sabin Stroe (Piteşti) şi Adrian Popescu (Craiova).

În celelalte partide ale etapei a doua din seria vestică a ligii secunde, programate sâmbătă, de la ora 11, UTA şi ASA Tg. Mureş au remizat cu scorul de 1-1, însă oaspeţii au egalat din penalti în minutul 90+4, FC Olt s-a impus la Piteşti, în faţa celor de la CS Mioveni, printr-un gol marcat în minutul 88, Gloria Bistriţa a câştigat cu 2-0 jocul de acasă cu Minerul Motru, iar la Reşiţa, formaţia locală, CSM Metalul nu a izbutit decât un egal, 2-2, cu Olimpia Satu Mare, după ce în minutul 88 conducea însă cu 2-0.

GALERIE FOTO, pe site-ul oficial al clubului, www.fcbihor.ro!