Deşi a evoluat bine, FC Bihor a cedat, sâmbătă, la Bistriţa, cu scorul de 0-1, în faţa formaţiei locale Gloria, liderul la zi al clasamentului.

Unicul gol al disputei a fost reuşit în prima repriză, în minutul 25, de Antonache, după ce acesta a recuperat un balon, a intrat în careul de 16 metri al bihorenilor şi a şutat la colţul lung, învingându-l pe portarul Smaranda.

Partida a adus mai multe ocazii de poartă, de ambele părţi, FC Bihor ratând în prima repriză prin Hadăr, iar în a doua, de două ori, prin Ianc.

De partea cealaltă, gazdele au mai irosit o ocazie bună de a înscrie în minutul 46, prin Chibulcutean, care a reluat cu capul pe lângă bară.

"Un rezultat egal ar fi fost un rezultat echitabil. Ne-am organizat bine pe faza defensivă, dar până la urmă am primit un gol, dintr-o neatenţie. Ne-am creat 3 ocazii, dar n-am reuşit să le fructificăm", a declarat după joc antrenorul orădenilor, Gheorghe Ghiţ.

Tehnicianul formaţiei FC Bihor a trimis în teren în jocul de la Bistriţa următoarea formulă: Smaranda - Letan, Fl. Lazăr, Mintaş, Lupu - Ianc, M. Popa, Sfârlea - Fl. Pop, Hadăr (min. 63 A. Achim) şi Bic (min. 83 Nichita).

În celelate două jocuri din prima parte a zilei de sâmbătă, programate în etapa a IV-a, a seriei a II-a, din liga secundă, la Piteşti, CS Mioveni şi CSM Râmnicu Vâlcea au remizat cu scor alb, 0-0, iar la Reşiţa, Metalul din localitate a învins Minerul Motru cu 2-0.

În următoarea etapă FC Bihor va evolua, sâmbătă, pe Stadionul Municipal, în compania celor de la FC Universitatea Craiova.