FC Bihor şi-a încheiat miercuri cantonamentul din Italia, de la Brescia, odată cu disputarea jocului amical susţinut în compaia formaţiei de serie A Bologna.

Aşa cum era de aşteptat, diferenţa de valoare dintre prima ligă italiană şi cel de-al doilea eşalon românesc şi-a spus cuvântul, însă cu toatea acestea, formaţia orădeană nu a pierdut decât la o diferenţă de două goluri, cu scorul de 2-4, cei drept, după ce la pauză era condusă cu 3-0.

Echipa italiană a început foarte bine meciul şi în minutul 6 chiar a reuşit să deschidă scorul, prin Acquafresca. După alte 23 de minute, în care orădenii au încercat să păstreze un echilibru în joc, echipa peninsulară a punctat iarăşi, în minutul 29, prin Di Vaio.

Evoluţia bună a bolognezilor din prima repriză s-a mai concretizat o dată pe tabela de marcaj, în minutul 40, când a înscris acelaşi Acquafresca.

După pauză, FC Bihor a evoluat mai bine şi chiar în minutul 47 a reuşit să înscrie, printr-un autogol al lui Crespo. Jocul bun din mitanul secund al "roş-albaştrilor" a mai fost concretizat totuşi o dată pe tabela de marcaj, prin Petrache, care a dus scorul la 3-2, în favoarea Bolognei, în minutul 65.

Până către final nu s-a mai întâmplat prea mare lucru, cu toate că ocazii au fost de ambele părţi. În ultimul minut însă, în minutul 90, Coda a reuşit totuşi să mai înscrie pentru formaţia din Serie A şi a stabilit scorul final, 4-2.

Antrenorul orădean Gheorghe Ghiţ a început această dispută, considerată ca fiind jocul vedetă din cantonamentul din Italia în următoarea formulă de echipă: Pogacsics - Oltean, Petrache, Muscă, Moraru - Danci, Chiş, Fl. Pop, Sorian - Florean şi Mărkuş. După pauză au mai intrat însă şi: Coroian, M. Popa, Diarra, Deaconescu, Birtalan şi Sfârlea.

De partea cealaltă, antrenorul Bisoli, al echipei primdivizionare italiene a trimis în teren următoarea echipă: Agliardi - Raggi (46 Crespo), Portanova, Cherubin (61 Antonsson), Morleo (75 Vitale), Pulzetti (89 Casarini), Mudingayi (72 Taider), Della Rocca (46 Casarini), Paponi (61 Pasi), Acquafresca (73 Coda), Di Vaio (77 Gavilan).

După această partidă, FC Bihor va reveni în ţară, aici unde, pe plan local, va efectua ultimele preparative în vederea abordării noului sezon competiţional.