Clubul FC Bihor a rămas fără preşedinte, după ce mandatul lui Şerban Morcan (foto stânga) a expirat pe 30 iunie şi nu a mai fost prelungit.

Solidar cu Morcan, Dumitru Voloşeniuc (foto dreapta), membru în Adunarea Generală a Asociaţilor, care l-a propus pe acum fostul preşedinte în fruntea clubului, a demisionat din această structură. "Începând de marţi, 1 iulie 2014, am hotărât să renunţ la calitatea de membru în Adunarea Generală a Asociaţilor din cadrul clubului sportiv FC Bihor Oradea", a anunţat Voloşeniuc, printr-un comunicat remis luni presei locale.

"Eu l-am adus pe Şerban şi cred că acum când pleacă el e corect să renunţ şi eu. Sper ca prin gestul meu să le deschid drumul spre club adevăraţilor "oameni de fotbal" vehiculaţi în ultima perioadă şi le doresc să aibă numai reuşite în fruntea clubului", şi-a justificat Voloşeniuc gestul.

Prin declaraţia sa, consilierul judeţean a făcut referire la fostul vicepreşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Alexandru Boc, care a declarat săptămâna trecută, într-o emisiune televizată, că la conducerea FC Bihor trebuie să fie aduşi "oameni de fotbal".

Voloşeniuc a ţinut să-şi arate devotamentul şi ataşamentul total pentru clubul orădean, adăugând şi că va rămâne alături de FB Bihor, chiar dacă nu dintr-o poziţie oficială. "Sper din tot sufletul ca tradiţia fotbalistică bihoreană să meargă mai departe şi să ne bucurăm împreună de fotbal de prima scenă la Oradea", a mai spus el.

Cine va fi următorul preşedinte al FC Bihor şi cum se va modifica AGA este dificil de spus. După ce Primăria Oradea a anunţat că îşi retrage finanţarea, reprezentanţii municipalităţii şi cei ai Consiliului Judeţean Bihor nu au stat încă la aceeaşi masă pentru a dezbate soarta clubului.