Formaţia de fotbal fanion a judeţului, FC Bihor, şi-a continuat sâmbătă seria jocurilor amicale din cantonamentul din Ungaria, întâlnind la Debrecen echipa locală DVSC, una din fruntaşele primei ligi a ţării vecine.

Partida, echilibrată, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce la pauză orădenii conduceau cu 1-0. Golul echipei bihorene a fost reuşit de Bârză în minutul 30, în timp ce gazdele au reuşit egalarea prin Varga, în minutul 50.

Antrenorul Stelian Farcău a trimis în teren echipa: Fildan - Moraru, Oltean, Deaconescu (Petrache), Diarra (Zanardini) - Bârză, Selagea (M. Popa), Coroian (Danci), Bic (Sorian) - Birtalan (Sfârlea), Fl. Pop.

După meciul cu echipa maghiară, tinerii jucători ai FC Bihorului, cei care nu au evoluat în disputa cu DVSC, dar şi câţiva care au jucat în meciul cu ungurii, au întâlnit echipa Crişul Sântandrei, liderul Ligii a V-a. Şi acest meci, precum cel dinainte, s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 1-1, golul tinerei formaţii a "roş-albaştrilor" fiind înscris de M. Popa, în repriza a II-a.

În jocul cu Crişul Sântandrei, echipa folosită a fost: Avram (I. Pop) - Zanardini (Ionescu), Petrache (Bacter), Matei, Hering - Sorian (Petricău), Danci, M. Popa, Sfârlea (Hadăr) - Ov.Popa, Sulea.

După cele două dispute, tehnicianul Stelian Farcău s-a declarat, în mare, mulţumit de prestaţia jucătorilor. "Meciul cu Debrecen a fost unul de evaluare din mai multe puncte de vedere, fizic, tehnico-tactic şi mai ales din punctul de vedere al atitudinii. Sunt mulţumit şi ţin să remarc toţi jucătorii la acest ultim capitol,al atitudinii, chiar şi cei din meciul cu Sântandrei unde, pe fondul unei anumite relaxări, nu am mai avut aceleaşi reuşite tehnice", a declarat la final antrenorul "roş-albaştrilor".

Galerie foto, pe site-ul oficial al clubului, www.fcbihor.ro