Conducerea clubului FC Bihor a decis să rezilieze, la începutul acestei săptămâni, contractele de joc cu doi fotbalişti. Este vorba despre mijlocaşii Ovidiu Mihalache (foto stânga) şi George Korudjiev.

Dacă în cazul lui Mihalache rezilierea a survenit ca urmare a evenimentelor petrecute în săptămâna premergătoare jocului cu Damila Măciuca, când jucătorul a plecat de la echipă, bulgarului George Korudjiev i-a fost reziliat contractul la cerere, nemulţumit fiind cu statutul de rezervă.

Transferat în iarnă, mijlocaşul Ovidiu Mihalache a fost adus de FC Bihor cu scopul de a întări compartimentul median al echipei, însă după trei partide disputate la "roş-albaştrii" în acest retur, acesta a decis să părăsească echipa nemulţumit de anumite drepturi financiare.

Pe de altă parte, conducerea clubului neagă pretenţiile jucătorului. "Regretăm gestul lui Mihalache, de a pleca de la echipă şi a o lăsa la greu înaintea meciului important cu Damila. În orice caz, el s-a aflat cu drepturile băneşti la zi", a declarat preşedintele FC Bihor, Şerban Morcan.

La rândul său, bulgarul Korudjiev a fost transferat anul trecut, însă, mai ales în ultima perioadă, acesta nu a evoluat deloc. Astfel, nemulţumit că nu poate juca, acesta a cerut conducerii clubului rezilierea contractului, lucru acceptat de conducătorii echipei orădene.