Fani abonaţi

În vederea noului sezon competiţional, 2011-2012, clubul FC Bihor a scos la vânzare, începând de marţi, un număr de 492 de abonamente. Toate sunt la Tribuna 0 a Stadionului Municipal "Iuliu Bodola", de unde se poate viziona cel mai bine jocul. Preţul unui abonament, care cuprinde toate cele 15 jocuri de pe teren propriu din noul sezon (tur-retur) este de 100 de lei şi poate fi achiziţionat de la sediul clubului, de pe strada Iosif Vulcan.

"Faţă de anul trecut, când am avut un singur cumpărător al abonamentelor, sperăm că de această dată să avem mai multe vânzări. Obiectivul echipei rămâne oricum promovarea", a declarat preşedintele clubului, Şerban Morcan.

Suporterul care anul trecut a achiziţionat singurul abonament la meciurile FC Bihor se numeşte Cristian Chirodea şi este un fan înfocat al "roş-albaştrilor".

Conducerea clubului a mai anunţat că preţul unui bilet de intrare la jocurile orădenilor de pe teren propriu din noua ediţie de campionat rămâne de 10 lei, indiferent de locul în tribună. Totodată, femeile, copii sub 14 ani şi pensionarii vor continua să aibă intrarea liberă la jocurile de acasă ale echipei.

Primul joc

În prima partidă din noul sezon, FC Bihor va evolua vineri, de la ora 20.30, la Timişoara, cu Poli, într-un joc ce va fi transmis pe canalul Digi Sport. Plecarea orădenilor spre Timişoara este programată cu o zi mai devreme.

În ceea ce priveşte lotul de jucători, acesta a rămas, în linii mari, acelaşi de anul trecut. Au fost achiziţionaţi doar Diarra şi Sebi Sfârlea, în timp ce la capitolul plecări figurează tot două nume, Cigan şi Iuhas. "Este un lot valoros, care a crescut şi în omogenitate faţă de anul trecut şi sperăm să facă faţă obiectivului nostru, care este promovarea", a declarat antrenorul Gheorghe Ghiţ.

"Un lucru îmbucurător este faptul că acum este mai greu să alcătuiesc primul 11, fiindcă avem dublură pe fiecare post, iar jucătorii sunt de valori apropiate", a mai adăugat tehnicianul orădean.

Contracandidatele echipei bihorene la promovare sunt Poli şi Gloria Bistriţa, venite din Liga I, Alro Slatina, UTA şi Gaz Metan CFR Craiova. "Ne-am fi dorit să nu jucăm tocmai din prima etapă cu Poli, care are încă jucători buni, cu experienţă de primă divizie, dar aceasta este situaţia, noi va trebui să facem totul să acumulăm punct sau puncte încă din prima etapă", susţine Gheorghe Ghiţ, care s-a declarat foarte mulţumit pe prestaţia elevilor săi din stagiul din Italia, de la Brescia.

În revenire

Căpitanul "roş-albaştrilor" în noul sezon rămâne acelaşi jucător, Dumitru Muscă, fundaş central. Dumitru Muscă susţine că echipa a trecut peste momentul ratării promovări şi se arată foarte încrezător în evoluţia din noul sezon.

În ceea ce priveşte datoriile clubului orădean, trebuie specificat faptul că acestea se plătesc eşalonat, în fiecare lună, câte 80 000 lei, pe o perioadă de 36 de luni. Anul acesta, până în prezent au fost plătite 1,5 milioane de lei, până la sfârşitul anului urmând să mai fie achitate aproximativ 500 de mii de lei, potrivit preşedintelui FC Bihor, Şerban Morcan.