Jucătorii FC Bihor s-au reunit joi dimineaţă pentru prima oară în acest an, la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", în perspectiva abordării noului sezon competiţional. Astfel, până sâmbătă, elevii antrenorului Gheorghe Ghiţ efectuează vizitele medicale, după care vor relua propriu-zis antrenamentele.

Până pe 23 ianuarie jucătorii orădeni se vor pregăti pe plan local, pentru ca în perioada 24 ianuarie - 6 februarie să fie programat un cantonament în Ungaria, la Debreţin. Aici vor fi disputate şi primele jocuri de verificare din noul an, cu Gloria Arad (27 ianuarie), Ujpest Budapesta (29 ianuarie) şi cu Ferencvaros Budapesta (5 februarie).

În afară de cele trei partide, FC Bihor mai are definitivate alte 3 jocuri amicale în această perioadă de pregătiri. Astfel, pe data de 12 februarie "roş-albaştrii" se vor duela, după toate probabilităţile, cu Honved Budapesta (încă se aşteaptă confirmarea echipei maghiare şi stabilirea locului de disputare), pe 16 februarie cu Gaz Metan Mediaş, în deplasare, iar pe data de 26 februarie, la Oradea, cu Silvania Şimleul Silvaniei.

Pe lângă cele şase dispute, conducerea clubului mai preconizează alte două meciuri până la reluarea campionatului, pe 2 şi 19 februarie, când se aşteaptă confruntarea cu echipa maghiară Debrecen şi cu formaţia ucrainiană din Ujgorod.

La reunirea de joi a participat şi noul preşedinte al clubului, Şerban Ovidiu Morcan.