FC Bihor a terminat la egalitate, 2-2, amicalul susţinut, sâmbătă, cu echipa de primă ligă din ţara vecină, DVSC Debrecen. Golurile orădenilor au fost marcate de Adrian Gîdea, Loren Ioviţă.

Profitând de întreruperea campionatului, fotbaliştii de la FC Bihor s-au deplasat în acest weekend în Ungaria, unde, sâmbătă, au susţinut un joc amical în compania echipei de primă ligă din ţara vecină DVSC Debrecen.

Jocul, desfăşurat pe terenul echipei din Debreţin, s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 2-2, după ce FC Bihor a marcat prima, dar până la pauză echipa maghiară a întors situaţia, la jumătatea confruntării consemnându-se 2-1 pentru DVSC.

Cei care au marcat primii au fost orădenii, prin Adrian Gîdea, care deschis scorul în minutul 12. Apoi, în minutul 23 gazdele au restabilit egalitatea prin jucătorul Donat Barany. Nu au trecut decât cinci minute şi acelaşi Barany a înscris pentru 2-1 în favoarea echipei din Debreţin.

La pauză, tehnicianul echipei FC Bihor a efectuat o serie de schimbări, din cei care au început jocul, doar Filip, Gîdea şi Moga au intrat pe teren şi din minutul 46.

Scorul final a fost stabilit de Loren Ioviţă, cel care a marcat pentru FC Bihor la ultima fază a jocului.

De la început, Gustavo Aragolaza a trimis în teren pentru FC Bihor formula: Ricardo Accinelli – Călin Jurj, Deniz Giafer, Ricardo Farcaş, Ionuţ Ban – Ioan Filip (cpt), Andrei Moga – Adrian Gîdea, Adelin Nica, Robert Curescu – Sergiu Jurj.

După pauză au mai intrat: Ionuţ Rus – Răzvan Gunie, Andrei Gal, Loren Ioviţă, Sebastian Cucu, David Sala, Andreas Chiriţoiu şi Luca Tincău.

Pentru FC Bihor, jocul din Ungaria, de la Debreţin, care s-a disputat fără spectatori, a fost unul benefic în perspectiva partidelor din campionat care urmează. În Liga a II-a, formaţia orădeană se va confrunta în viitoarea etapă cu CSC Dumbrăviţa, tot în deplasare, sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 11, într-o partidă care va putea fi urmărită online pe FRF TV.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!