Noutăţi importante la FC Bihor. Mijlocaşul Alexandru Sorian a fost solicitat de antrenorul Tibor Selymeş de la Săgeata Năvodari, astfel că tânărul ar putea evolua, în sezonul următor, în Liga I.

Deşi Sorian a semnat zilele trecute prelungirea contractului cu FC Bihor, există o înţelegere prin care poate pleca în cazul unei oferte din prima ligă venită pe adresa CF Liberty, club de care aparţine jucătorul. Deocamdată nu este sigur însă transferul jucătorului pe malul mării.

De asemenea, tânărul portar Ionuţ Pop (foto) a plecat miercuri spre Roma, însoţit de părinţi şi de preşedintele FC Bihor, Şerban Morcan, fiind foarte aproape să ajungă în fotbalul italian.

În vârstă de 16 ani, Ionuţ Pop va efectua vizita medicală la clubul AS Roma, iar dacă negocierile vor fi finalizat, va fi parafată o înţelegere, cel mai probabil sub formă de împrumut.

Pe de altă parte, echipa orădeană de fotbal FC Bihor va susţine următorul joc amical din această vară sâmbătă, de la ora 11, pe teren propriu, la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", în compania formaţiei arădene de ligă a III-a CS Ineu. Programat iniţial pentru această dată jocul de pregătire cu FC Hidişel a fost anulat, fiindcă echipa bihoreană de ligă a IV-a este angrenată în Supercupa judeţului Bihor, precum şi în turul III al Cupei României.

În ceea ce priveşte evenimentul caritabil de săptămâna viitoare, care va avea ca principal punct de atracţie jocul de old-boys dintre FC Bihor şi "Generaţia de Aur", încă nu se ştie cu exactitate ziua, marţi sau miercuri, în funcţie de disponibilitatea invitatului special, Gheorghe Hagi, care întârzâie să comunice data exactă.