Clubul FC Bihor a anunţat luni că se desparte de jucătorul Daniel Stan.

Născut pe 23 mai 1999, Daniel Ionuţ Stan a evoluat pe postul de fundaş central, dar nu a mai prins un statut de titular în ultima perioadă, iar acest lucru l-a determinat să anunţe conducerea clubului orădean că este nemulţumit şi că îşi doreşte să plece.

"Ne pare rău de decizia luată de Daniel. A fost o decizie numai a lui, dar noi trebuie să ştim că la noi la echipă nu este jucător care să aibă statutul de titular. A fost hotărârea lui, dar eu îi doresc tot binele, pentru că am lucrat mai mulţi ani împreună. De aceea nici nu m-am opus deciziei lui", a declarat antrenorul Florin Farcaş.

"Clubul FC Bihor îi mulţumeşte lui Daniel Stan pentru contribuţia adusă la echipa roş-albastră şi îi transmite mult succes în activitatea sa ulterioară!", a transmis şi conducerea clubului orădean, pe site-ul oficial.

Daniel Stan

În ultima perioadă cuplul de fundaşi centrali la FC Bihor a fost format din Ricardo Farcaş şi Sergiu Bactăr, dar din lot mai fac parte şi tânărul Alex Popa şi Tamas Paublusztig. De asemenea, din iarnă se aşteaptă revenirea lui Andrei Gal, cel care în vară a suferit o intervenţie chirurgicală.

La nevoie poate fi folosit în centrul apărării şi Loren Ioviţă.

FC Bihor Oradea mai are de disputat în acest an calendaristic trei jocuri oficiale, două în campionat, la Socodor şi Periam, şi unul în cupă, la Zalău. După cum a anunţat deja conducerea clubului, în iarnă se va face o analiză şi vor mai fi aduşi câţiva jucători, care să întărească lotul pentru atacarea obiectivului propus, promovarea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!