FC Argeş este echipa care tace şi face mai ales după ieşirea din arest a patronului său, Cornel Penescu. De aceea orădenii nu-şi pun mari speranţe într-un succes în faţa piteştenilor în meciul pe care FC Bihor îl va disputa sâmbătă, de la ora 11, în deplasare.

Mai mult, antrenorul Dan Dobai pare hotărât să odihnească mai multe piese de bază considerând că echipa are mult mai multe şanse în disputele care vor urma săptămâna viitoare, cu CS Otopeni, miercuri, la Oradea şi cu Minerul Lupeni, în deplasare, sâmbăta viitoare, pe 24 aprilie.

Piteştenii ocupă locul second în clasament, poziţie promovabilă dar susţin că vor fi atenţi în meciul cu FC Bihor pentru simplul motiv că, în acest sezon FC Bihor a reuşit să acumuleze mai multe puncte în deplasare decât pe teren propriu.

Orădenii au adunat numai 11 puncte în jocurile de acasă şi 13 în deplasare. De altfel, FC Bihor nu a pierdut în retur în faţa echipelor ce se bat la promovare: 0-0 cu UTA, 2-1 cu U Cluj şi 1-1 cu FCM Tg. Mureş.

Echipa din Piteşti este pregătită pentru o schimbare importantă, după ce acţionarul dinamovist, Vasile Turcu a anunţat că intenţionează să vină alături de Penescu, la FC Argeş, cu toţi banii pe care i-ar fi investit la Dinamo.