Clubul FC Bihor a încheiat un nou parteneriat strategic, potrivit căruia începând cu acest sezon echipa feminină U13 a clubului United Bihor va evolua sub numele și însemnele FC Bihor Oradea.

„Acest parteneriat este un pas important în dezvoltarea fotbalului feminin la nivel local și național, în conformitate cu deciziile recente ale Federației Române de Fotbal”, a transmis clubul FC Bihor, într-un comunicat.

Conform protocolului semnat, începând cu sezonul competițional 2024-2025, echipa feminină U13 a United Bihor va evolua sub numele și însemnele FC Bihor Oradea, urmând ca în sezonul 2025-2026 să se alăture și echipa U15.

Parteneriatul prevede desfășurarea activităților sportive de selecție, pregătire și participare în competiții, cu scopul de a promova și dezvolta fotbalul feminin în județul Bihor.

„Acest parteneriat reflectă angajamentul comun al ambelor cluburi de a sprijini egalitatea de șanse și de a promova sportul în rândul tinerelor sportive din regiune. Suntem încrezători că acest parteneriat va aduce rezultate pozitive și va contribui semnificativ la creșterea nivelului fotbalului feminin în Bihor și în România”, mai precizează clubul de fotbal fanion al judeţului Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!