După mai multe discuţii între cele două părţi, conducerea clubului FC Bihor şi fraţii Rotariu au ajuns la un acord şi semnează marţi contractul de colaborare privind conducerea tehnică a echipei orădene.

Încă de la sfârşitul săptămânii trecute se ştia de oferta clubului orădean pentru Iosif Rotariu de a prelua funcţia de antrenor principal, înlocuindu-l pe Stelian Farcău. Oficializarea nu a fost făcută întrucât tehnicianul timişorean nu şi-a încheiat legăturile cu Poli, club de care era legat prin contract şi de care se desparte şi datorită problemelor financiare cu care se confruntă echipa bănăţeană, care o împiedică să obţină licenţa pentru Liga I, cu toate că din punct de vedere sportiv, Poli are mari şanse de a promova în această vară.

Date fiind aceste probleme, Iosif Rotariu a acceptat propunerea bihorenilor de a antrena la Oradea, unde-l va aduce şi pe fratele său geamăn, Ilie, şi acesta urmând a fi antrenor secund.

De altfel, la meciul de sâmbătă, cu Gaz Metan Severin, Ilie Rotariu s-a aflat în tribuna oficială a Stadionului Municipal "Iuliu Bodola", de unde a urmărit, alături de conducerea orădeană, evoluţia echipei "roş-albastre". Iosif Rotariu, a fost însă sâmbătă cu echipa bănăţeană la Piatra Olt, la jocul cu FC Olt, câştigat de timişoreni cu 2-1.

Chiar dacă presa l-a anunţat pe tehnicianul timişorean noul antrenor al echipei orădene, acesta nu a semnat încă nimic, până nu şi-a rezolvat problemele de încheierea colaborării cu Poli şi patronul Marian Iancu.