FC Bihor a susţinut miercuri un amical la Mădăras, cu echipa locală Atletico, ocupantă a locului secund în clasamentul Ligii a 5-a. A fost un amical pe care FC Bihor l-a inclus în campania de imagine pe care o desfăşoară în licee sau judeţ.

Partida s-a disputat pe o bază modernizată, lucru ce i-a impresionat pe jucătorii orădeni. „Am văzut în liga secundă condiţii mult sub cele de la Mădăras", a spus Zeno Bundea, căpitanul grupării orădene.

FC Bihor şi-a făcut antrenamentul de miercuri după-amiază cu un joc bun, solicitant atât cât a trebuit. La finele celor 90 de minute, Bihorul s-a impus cu 5-0 prin golurile marcate de Luca 26, Lukacs 40, Benţe 46 şi 83 şi Bundea 90.

Dan Dobai a utilizat întregul lot avut la dispoziţie. În prima repriză au jucat: Fildan - Letan, Pocian, Petrache, Ad. Achim - Fl. Pop, Balla, Coroian, Novak (Iambor) - Luca (Filip), Lukacs. În repriza a doua FC Bihor a jucat în următoarea componenţă: Bonta - Tîrcă, Muscă, Tînc, Tegzeş - C. Chiş, Danci, Bundea, Sorian - Elek, Benţe.

Gazdele, la unul dintre cele mai importante jocuri din istoria clubului, chiar dacă a fost un amical, au folosit jucătorii: Ionuţ - David, Ursuţ, Toseschi, Chiţe - Ad. Chiş, Ţirban, R. Popescu, F. Popescu - Tic, Pavel. Au mai jucat: Milian - Dascălu şi Cotrău.

„A fost un antrenament util în perspectiva meciului de sâmbătă, cu Gaz Metan CFR Craiova. Mărturisesc că anticipez un meci dificil. Ştiu ce spun pentru că am văzut echipa craioveană în câteva meciuri din deplasare şi nu a fost întâlnire în care echipa olteană să nu aibă patru, cinci ocazii de gol pe contraatac sau atacuri rapide. Nu va fi uşor însă sper să câştigăm", a spus Dan Dobai la conferinţa de presă desfăşurată joi dimineaţa. Partida FC Bihor - Gaz Metan CFR Craiova va avea loc sâmbătă, pe Stadionul Iuliu Bodola din Oradea, de la ora 11.