În acest sfârşit de săptămână se dă startul în noua ediţie de campionat al Ligii a II-a. Astfel, FC Bihor, singura reprezentantă a judeţului Bihor în acest eşalon, va debuta în noul sezon pe teren propriu.  Orădenii vor disputa sâmbătă, de la ora 11, la Stadionul Iuliu Bodola, jocul din etapa inaugurală. În Seriei a II-a, FC Bihor va primi replica echipei CS Mioveni.

"Ne dorim foarte mult să începem cu un rezultat cât mai bun. Suntem conştienţi că ne va fi foarte greu, CS Mioveni fiind o echipă experimentată şi care a avut parte de continuitate, atât la nivelul conducerii tehnice, cât şi al lotului de jucători. Ne dorim ca lumea să fie alături de noi şi aşteptăm să ne încurajeze până la final", a declarat antrenorul echipei FC Bihor, Gheorghe Silaghi.

Tehnicianul speră ca până la ora jocului să fie rezolvate transferurile jucătorilor Sulea, Ţoca şi Maria, astfel încât aceştia să fie apţi de joc. Sunt incerţi şi Haş şi Novak, după accidentările suferite la meciul de duminică de la Timişoara.

Din păcate, transferurile jucătorilor străini, veniţi în această vară la Oradea nu au putut fi rezolvate, deşi portarul ucrainean Nad şi mijlocaşul Mikulyac, de aceeaşi naţionalitate, şi-au dat acordul pentru a rezolva pentru formaţia bihoreană. În acest context, în poartă la acest prim joc din noua ediţie de campionat va fi un junior, Kiraly, în vârstă de doar 16 ani.

Biletele şi abonamentele pentru jocurile echipei FC Bihor s-au pus în vânzare încă de joi. Costul unui bilet este de 10 lei, iar un abonament valabil pe tot sezonul costă 100 de lei. Gratuitate au doar copii sub 14 ani!

Toate cele şapte jocuri ale primei etape din noul sezon al Seriei a II-a din Liga a II-a sunt programate sâmbătă, de la ora 11.


Iată care sunt acestea:

Unirea Târlungeni - Şoimii Pâncota

UTA Bătrâna Doamnă - Gaz Metan Mediaş

Chindia Târgovişte - Universitatea Cluj

FC Bihor Oradea - CS Mioveni

Metalul Reşiţa - Olimpia 2010 Satu Mare

FC Caransebeş - CSM Râmnicu Vâlcea

FC Municipal Baia Mare - FC Braşov