După ce s-a pregătit aproximativ două luni, timp în care a disputat şi cinci jocuri amicale, dintre care în patru s-a impus, iar o dată a remizat în deplasare, formaţia orădeană de fotbal FC Bihor este gata de startul unui nou sezon.

Debutul în ediţia 2013-2014 se va produce sâmbătă, când pe Stadionul Municipal "Iuliu Bodola" va poposi "Bătrâna doamnă" a fotbalului românesc, formaţia arădeană UTA.

Meciul, care va debuta de la ora 11, va aduce în faţa "roş-albaştrilor" o echipă cu probleme, care a prins contur pentru noul sezon pe ultima sută de metri. "În principal, vom conta pe jucători tineri, care nu au nume sonore şi se vor dărui mai mult decât alţii, decât vedetele cu salarii mari pe care le-am avut anul trecut. Fotbaliştii din acest sezon vor dori să demonstreze că sunt buni şi merită să evolueze mai sus, iar aşa vor avea de câştigat atât ei, cât şi clubul UTA", a declarat patronul arădenilor, Adrian Marţian.

Partida cu UTA reprezintă un derby de tradiţie din partea de vest a ţării, iar acest aspect este de aşteptat să se reflecte şi-n abordarea de sâmbătă. "E prima etapă. Sper să debutăm acasă cu o victorie. Aştept spectatorii la stadion şi împreună să obţinem cele 3 puncte", a declarat, la rându-i, Gheorghe Ghiţ, antrenorul principal al FC Bihor.

Pe banca tehnică a arădenilor a fost adus pe ultima sută de metri Eugen Trică, cel care în această vară s-a aflat şi la CFR Cluj.

Pentru orădeni, speranţele debutului de campionat sunt mari, noul proiect, "FC Bihor - 2.0.13 - Generaţia următoare", conform căruia echipa pune accent pe jucătorii tineri şi bihoreni, fiind primit cu simpatie de suporteri.

Pentru primul joc din noua ediţie de campionat, de sâmbătă, antrenorul Gheorghe Ghiţ se confruntă cu o problemă de efectiv însă, fundaşul dreapta Dorin Mihuţ fiind incert.

Biletele de intrare la joc costă şi-n acest an 10 lei, iar pensionarii, copiii sub 14 ani, liceenii (pe bază de carnet de elev) şi femeile au gratuitate în continuare.
Preţul unui abonament, valabil pentru tot sezonul (tur-retur), inclusiv Cupa României, este de 100 de lei.

Vezi cine face parte din noul lot, pe www.fcbihor.ro!