După ce s-au aflat timp de 9 zile în cantonament la Hotel Perla din Băile 1 Mai, jucătorii de la FC Bihor își vor încheia sâmbătă perioada de pregătire centralizată din această iarnă, când va fi cea de-a zece zi de cantonament.

Ultima zi de pregătire centralizată a „roș-albaștrilor" coincide însă și cu primul joc amical din această iarnă, care este prevăzut sâmbătă, de  la ora 11, la Stadionul Motorul, în compania formației CF Bihorul Beiuș. De altfel, cantonamentul se va încheia practic cu acest meci.

Adversara orădenilor din această confruntare, CF Bihorul Beiuș, este o echipă de top din Liga a IV-a, ocupând la jumătatea competiției bihorene o poziție fruntașă.

Pentru FC Bihor urmează, astfel, o perioadă de câteva săptămâni cu mai multe jocuri de verificare, prin care se dorește punerea la punct a schemelor tehnico-tactice și închegarea relațiilor de joc. Astfel, aproape în fiecare săptămână până la reluarea campionatului, jucătorii de la FC Bihor vor disputa câte două partide amicale de verificare.