Pacea este cea care domneşte în vestiarul lui FC Bihor după o perioadă tumultoasă de patru zile în care jucătorii şi-au strigat nemulţumirile.

„Vom avea un meci greu la Baia Mare pentru că venim după această perioadă tumultoasă. La acest lucru se adaugă faptul că Baia Mare joacă un meci decisiv cu noi în tentativa de a se salva de la retrogradare. FC Baia Mare a avut un început de retur entuziast, pentru că s-a salvat in-extremis de la excluderea din campionat, însă nu a avut aceeaşi continuitate a rezultatelor", a spus Dan Dobai despre ceea ce o aşteaptă pe FC Bihor la Baia Mare, într-un meci programat sâmbătă, de la ora 11, în seria a doua a ligii secunde.

FC Bihor nu va putea conta la Baia Mare pe Elek, cel mai în formă atacant al echipei orădene fiind accidentat la coapsa piciorului drept, motiv pentru care s-a pregătit separat de echipă în această săptămână. „Vin două săptămâni de pauză pentru noi şi dorim ca Elek să-şi revină în această perioadă. Nu va face deplasarea la acest joc, tocmai pentru că dorim să-l avem apt în ultimele patru etape de campionat", a precizat Dobai. Coincidenţă sau nu, în partidele în care Elek nu a jucat, FC Bihor nu a reuşit să câştige!

Dobai este hotărât să facă două modificări în primul 11 faţă de meciul pe care l-a câştigat cu Gaz Metan CFR Craiova (1-0, gol Elek). Pe lângă substituirea lui Elek, vor mai fi alte două modificări în echipă, antrenorul arătându-se nemulţumit de randamentul unora dintre băieţi. „Nu vor fi schimbări majore, dar vor fi înlocuiri în fiecare compartiment. Oricum, pentru mine rezultat pozitiv înseamnă, în deplasare, victoria sau egalul. Acolo se vede o echipă bună, în partidele din deplasare", a încheiat Dobai.