Pentru FC Bihor, meciul de duminică, de la Ploieşti, poate avea o importanţă mai mare decât pare la prima vedere. Un eventual rezultat favorabil, urmat de o posibilă victorie în ultima etapă pe teren propriu, ar putea determina conducerea clubului orădean să-şi reevalueze obiectivul pentru acest campionat. Promovarea pare a nu mai fi un vis îndepărtat.

„Mergem la Ploieşti să facem un joc bun şi să obţinem un rezultat favorabil. Am încredere în jucători şi sunt convins că vor face tot ce se poate pentru a nu părăsi terenul învinşi", a declarat pentru BIHOREANUL antrenorul Gheorghe Ghiţ.

Fără Deaconescu şi Bîrza

Din lotul care se deplasează la Ploieşti nu vor face parte doi jucători importanţi. Este vorba despre fundaşul central Deaconescu şi atacantul Bîrza. „Putea fi meciul lui Bîrza, pentru că Petrolul se va avânta în atac şi jucătorul nostru ar fi avut spaţii mari de manevră, care îl favorizează. Din păcate el va lipsi, la fel şi Deaconescu, jucător care începuse să dea randament pe postul de fundaş central", a afirmat Ghiţ.

FC Bihor va face deplasarea spre Ploieşti vineri dimineaţa. Echipa va efectua un antrenament la Alba Iulia, după care îşi va continua drumul până la Bucureşti, unde va fi cazată până sâmbătă dimineaţa.

Partida se va disputa duminică, de la ora 12.00 şi va fi transmis în direct de către postul Boom TV.