Eliminată surprinzător şi totodată prematur din Cupa României, de Luceafărul II, FC Bihor, care a debutat cu dreptul în campionat prin victoria din prima etapă de la Turda, va susţine sâmbătă al doilea joc din actualul sezon urmând să întâlnească echipa Voinţa Sibiu, o echipă nou promovată în liga secundă.

Chiar dacă este cea mai tânără echipă din liga secundă, FC Bihor este creditată cu prima şansă în partida care se va disputa cu începere de la ora 11 pe Stadionul Municipal Iuliu Bodola.

"Cei din teren trebuiau să rezolve meciul cu Luceafărul II. Mentalitatea de învingător nu se cumpără de la magazin. Au intrat în teren deja învingători şi asta ne-a costat în ciuda eforturilor mele prin care le-am transmis că meciul este dificil şi nu este jucat din minutul 1", a spus antrenorul Gheorghe Ghiţ despre meciul cu Luceafărul 2 de marţi, când orădenii au pierdut cu 0-1 şi au fost eliminaţi din Cupa României.

"Meciul cu Voinţa Sibiu este mult mai important, fiind un meci de campionat, obiectivul nostru principal. Suntem pregătiţi, va fi un alt meci, o altă abordare şi o altă atmosferă", a adăugat Ghiţ, convins că echipa sa va reuşi să bată sâmbătă o echipă ce va veni la Oradea să se apere.

Suveniruri pentru spectatori

Organizatorii au pregătit peste 1.500 de suveniruri pentru spectatorii care vor veni sâmbătă la meci. Au fost distribuite peste 5.000 de pliante în tot judeţul Bihor pentru ca toată lumea să ştie că "FC Bihor e mai mult decât fotbal". De asemenea, de la ora 9:30, pe terenul sintetic, de lângă stadion, toţi copiii care vor avea echipament sportiv pot efectua un antrenament gratuit cu antrenorii de la FC Bihor.

Totodată, între terenul mare şi cel sintetic vor funcţiona chioşcuri cu alimentaţie publică, astfel că la meciurile lui FC Bihor se va merge deja ca la o sărbătoare.

Biletele şi abonamentele au fost puse în vânzare în patru puncte din oraş: Lotus, Piaţa Magnoliei, strada Republicii şi sediul clubului.

Pe de altă parte, noul ofiţer de presă al clubului va fi Ioan Sferlea. Acesta va intra în atribuţiuni începând de luni.