După ce au încheiat turul de campionat pe prima poziţie, cu şase puncte avans faţă de echipele de pe locurile 2 şi 3, fotbaliştii de la FC Bihor sunt pregătiţi acum de retur. Ei vor susţine primul joc din partea secundă a campionatului în deplasare în judeţul Timiş, cu echipa de pe locul 3, CSC Peciu Nou.

Meciul este programat sâmbătă, de la ora 15. „Trebuie să avem încredere în noi, în potenţialul nostru. Sigur că întâlnim un adversar puternic, un adversar incomod pentru un joc de deplasare, pentru că are în componenţă 5-6 jucători de Liga I. (...) Ei au un plus din punct de vedere al agresivităţii şi al fizicului, pentru că sunt o echipă masivă, agresivă. Astfel, aici sunt puțin temător, dar din punct de vedere fotbalistic, nu, pentru că noi nu am întâlnit până acum o echipă pe care să nu o dominăm în proporţie de 75%”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Bihor, Florin Farcaş, înaintea deplasării.

Tehnicianul formaţiei orădene nu se poate baza pe trei jucători la acest meci, Andrei Gal, Bogdan Vasile şi Marius Hosu, din cauza unor probleme medicale.

Partida de sâmbătă dintre cele două combatante reprezintă derby-ul etapei, întrucât se vor întâlni echipele de pe locul 1 (FC Bihor) şi locul 3 (CSC Peciu Nou).

În tur, la Oradea, FC Bihor s-a impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Sergiu Jurj în minutele 74 şi 90.

Între timp, echipa din Peciu Nou a avut rezultate bune, care au culminat cu victoria în faţa celor de la Poli Timişoara, repurtată etapa trecută, cu scorul de 3-1.

De partea cealaltă, FC Bihor vine după egalul de la Pecica, scor 2-2, în ultima etapă din tur.

Jocul CSC Peciu Nou – FC Bihor Oradea va fi arbitrat la centru de Vladimir Andrei Nagy din judeţul Alba, în timp ce asistenţi au fost delegaţi clujenii Robert Meres şi Bogdan Claudiu Stoica.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!