După ce au susţinut primele două jocuri din play-off pe teren propriu, pentru fotbaliştii de la FC Bihor urmează acum trei partide în deplasare, toate programate în judeţul Timiş, la Peciu Nou, pe 13 aprilie, la Buziaş pe 20 aprilie şi la Timişoara pe data de 27 aprilie.

Prima dintre aceste partide este programată în acest weekend, sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 17, la Peciu Nou, pe terenul echipei locale CSC, echipă situată pe locul 3 în clasamentul play-off-ului Seriei a 8-a a Ligii a III-a.

FC Bihor se situează pe primul loc cu 50 de puncte, în timp ce cei de la Peciu Nou au 39 de puncte. Pe locul 2 se află Poli Timişoara, cu 43 de puncte, echipă care în acest weekend va evolua acasă cu Phoenix Buziaş.

În duelurile din sezonul regular dintre FC Bihor şi CSC Peciu Nou, orădenii s-au impus acasă, în prima etapă, pe 26 august, cu scorul de 2-0, în timp ce în returul de la Peciu Nou, au remizat în etapa a 10-a, pe 28 octombrie, cu scorul de 1-1.

"Echipa din Peciu Nou este o echipă imprevizibilă, o echipă arţăgoasă pe teren propriu, o echipă care are în componenţa lotului câţiva jucători experimentaţi. (...) Pe noi ne interesează să ne pregătim ca pentru orice joc, să aducem tot ceea ce e mai bun din noi la ora jocului, ca să putem să valorificăm atuurile noastre şi să excelăm la jocul ofensiv, pentru că acolo încă avem unele probleme, dar eu sper ca până la finalul acestui play-off să îmbunătăţim toate compartimentele şi să fim mult mai lucizi şi mai pragmatici în zonele de finalizare", a declarat antrenorul principal al formaţiei FC Bihor, Florin Farcaş.

Tehnicianul nu se va putea baza la acest meci pe Răzvan Gunie, care a devenit indisponibil după accidentarea de la derby-ul cu Poli Timişoara, când a suferit o fisură de peroneu, fapt care îl va ţine în afara terenului mai multe săptămâni.

Indisponibili mai sunt, după accidentări mai vechi, și Alexandru Stoian, Tamas Paublusztig şi Andrei Gal, încă nerefăcuţi.

În schimb, chiar dacă nu sunt la potenţialul lor maxim, revin după accidentări, Sergiu Ciocan şi Luca Tincău, fotbalişti care au fost trimişi pe teren şi pe parcursul jocului cu Poli Timişoara.

În etapa anterioară, FC Bihor a remizat acasă, scor 0-0, cu Poli Timişoara, iar cei de la CSC Peciu Nou s-au impus clar, cu 3-0, pe terenul echipei din Buziaş. Astfel, echipa din Peciu Nou rămâne cu şanse pentru barajul de promovare în liga secundă.

Meciul CSC Peciu Nou - FC Bihor Oradea, de sâmbătă, ora 17, care se va desfăşura pe stadionul comunal din Peciu Nou, și va fi arbitrat la centru de Adelin Pavel din Osica de Jos, judeţul Olt, în timp ce la cele două tuşe, asistenţi vor fi Rareş Meres şi Ionuţ Ovidiu Sabou, ambii din Cluj Napoca.

Şi jocul Politehnica Timişoara - Phoenix Buziaş este programat tot sâmbătă de la ora 17, la Stadionul Electrica din Timişoara.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!