Fotbaliştii de la FC Bihor vor susţine miercuri ultimul joc oficial din acest an. Astfel, cu începere de la ora 14, în cadrul etapei a 3-a, ultima, din Grupa C a Cupei României, echipa orădeană va juca la Zalău, pe terenul formaţiei locale SCM.

Se vor întâlni echipele situate pe locurile 5 şi 6 în această grupă, FC Bihor cu un punct, respectiv SCM Zalău, fără nici un punct, după primele două etape ale grupei.

Reamintim că în primele două etape ale grupei, FC Bihor a cedat cu 0-2 în faţa celor de la FCSB şi a remizat, 1-1, cu Dinamo, în timp ce SCM Zalău a pierdut cu 1-4 duelul cu Oţelul Galaţi şi mai apoi cu 0-1 jocul cu FC U Craiova.

De menţionat, însă, că cele două echipe ocupă primul loc în seriile campionatului Ligii a III-a din care fac parte, FC Bihor - locul 1 în Seria a 8-a, iar SCM Zalău – locul 1 în Seria a 10-a.

„Ne aşteaptă un meci interesant. Suntem pregătiţi, ca la fiecare joc, şi mergem cu un singur gând, acela de a obţine victoria. Cunoaştem adversarul, ştim că este o echipă bună, cu un antrenor bihorean bun, dar asta nu trebuie decât să ne motiveze şi mai mult să încercăm să câştigăm, pentru că şi noi suntem pe primul loc în seria noastră. Sigur că nu va fi uşor, pentru că ne aşteaptă, se pare, şi o suprafaţă de joc destul de grea, ceea ce pe noi nu ne avantajează, pentru că nouă ne place să ne facem jocul nostru de posesie. Dar va trebui să ne adaptăm, astfel încât să ne facem jocul în favoarea noastră şi să obţinem un rezultat bun”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Bihor, Florin Farcaş.

Înaintea confruntării de la Zalău, tehnicianul formaţiei orădene nu se confruntă cu probleme de lot, exceptându-l pe Andrei Gal.

Partida SCM Zalău – FC Bihor de miercuri, ora 14, care va fi transmisă în direct pe canalul de YouTube FRF Tv, va fi arbitrată la centru de Valentin Porumbel din Olteniţa (judeţul Călăraşi), iar asistenţi vor fi Nicuşor Marin din Suseni (judeţul Argeş) şi Gheorghiţă Bălan din Piteşti. Arbitru de rezervă a fost desemnat Dragoş Nicolae Lunca din Cluj Napoca.


Programul ultimei etape din Grupa C a Cupei Românei:

Miercuri, 6 decembrie, ora 14

SCM Zalău – FC Bihor Oradea

Joi, 7 decembrie, ora 20:45

FC U 1948 Craiova – FCSB
Dinamo Bucureşti – Oţelul Galaţi


Clasament:

1.

Oţelul Galaţi

2

1

1

0

5-2

4

2.

FCSB

2

1

1

0

3-1

4

3.

FCU 1948 Craiova

2

1

1

0

2-1

4

4.

Dinamo 1948

2

0

2

0

2-2

2

5.

FC Bihor Oradea

2

0

1

1

1-3

1

6.

SCM Zalău

2

0

0

2

1-5

0

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!