Formaţia orădeană de fotbal FC Bihor va susţine, luni, de la ora 17, pe teren propriu, la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", ultimul joc din etapa a XX-a a campionatului Seriei a II-a a Ligii a II-a.

Orădenii vor primi vizita celor de la FC Maramureş Universitar Baia Mare şi speră să se reabiliteze după înfrângerea de miercuri de la Arad, cu UTA.

De altfel, înaintea jocului şi antrenorul Iosif Rotariu este optimist: "Eu cred că jucătorii au trecut peste duşul rece de la Arad. Am încercat să le ridic moralul, să-i încurajez pentru partida cu Baia Mare. Sunt convins că va fi un meci greu, ca toate de liga a II-a, dar sunt convins că băieţii vor face tot posibilul pentru a reuşi un joc bun şi un rezultat pozitiv", a declarat tehnicianul.

Înaintea disputei, FC Bihor nu se confruntă cu nicio problemă de efectiv, toţi jucătorii fiind apţi, după cum susţine Iosif Rotariu.

În clasament, înaintea jocului cele două echipe sunt vecine, dacă FC Bihor ocupă locul X, băimărenii se situează pe poziţia a XI-a, fiind despărţite doar de un singur punct.

De menţionat că în etapa de miercuri, ambele echipe au fost învinse, orădenii la Arad, iar maramureşenii, acasă, cu CSM Rm. Vâlcea. Este un aspect important, fiindcă ambele grupării vor încerca reabilitarea şi, şi de aceea, se anunţă un joc interesant.

În jocurile de duminică ale etapei a XX-a, Alro Slatina a învins la scor de neprezentare UTA, iar Poli a remizat, surprinzător, acasă cu Unirea Alba Iulia.

Tot luni, dar de la ora 15, în penultima dispută a rundei, Gloria Bistriţa va primi replica celor de la FC Argeş.