Formaţia orădeană de fotbal FC Bihor pleacă în deplasare pentru a întâlni într-un meci amical pe campioana României, CFR Cluj. Meciul va avea loc sâmbătă de la ora 14, pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" şi este cel de-al şaselea amical din această iarnă pentru "roş-albaştri". Până în prezent, aceştia au înregistrat un bilanţ net favorabil, 4 victorii şi o singură înfrângere, având un un golaveraj de 12-7.

Partida de sâmbătă, transmisă în direct pe canalul de televiziune Sport.ro, va fi meciul de prezentare al campionilor înaintea sezonului oficial de primăvară.

Referitor la jucătorii străini testaţi în această iarnă de FC Bihor, antrenorul Gheorghe Ghiţ a declarat că, exceptându-l pe italianul Lispi, a renunţat la ceilalţi jucători, aceştia fiind sub nivelul lotului. Jucătorul italian urmează a mai fi testat şi la antrenamentele săptămâna viitoare.

Cât priveşte datoriile clubului şi legitimările jucătorilor achiziţionaţi de formaţia bihoreană în această iarnă, Şerban Morcan, preşedintele clubului, a declarat: "Clubul FC Bihor are în prezent restanţe la Federaţia Română de Fotbal şi la anumiţi jucători şi foşti antrenori de aproximativ 200 000 lei, mai exact 180 000 lei, care până miercuri, 23 februarie, trebuie plătiţi pentru ca echipa să-şi poată legitima jucătorii transferaţi în această iarnă. Primăria ne va vira luni banii, astfel că până miercuri să ne putem achita de datorii. Nu se pune problema ca jucătorii transferaţi în această iarnă de clubul nostru să nu poată fi legitimaţi".

CFR Cluj dispută şi vineri un amical, în compania echipei Arieşul Turda, pe care staff-ul bihorenilor o vor urmări, având în vedere că echipa turdeană este prima adversară din retur pentru orădeni.