FC Bihor va disputa miercuri, cu începere de la ora 11, la Mediaş, o partidă de verificare în compania formaţiei gazdă Gaz Metan, revelaţia primei părţi a campionatului Ligii I.

Pentru jocul cu trupa lui Cristi Pustai, bihorenii au plecat încă de marţi dimineaţă, urmând a face o escală la Cluj, la Baza Sportivă Ardealul, unde vor susţine un antrenament.

De la ultimul joc disputat, cel cu Ferencvaros, de pe teren propriu, antrenorul Gheorghe Ghiţ a mai testat câţiva jucători străini, care au fost aduşi pentru a fi văzuţi în scopul unor eventuale achiziţii pentru completarea lotului.

Dintre sirianul Zetoun, italianul Lispi şi Keita, un mijlocaş francez născut în Mali, doar fundaşul italian a fost reţinut în continuare la pregătiri, ceilalţi fiind consideraţi ca valoare sub jucătorii Bihorului. Alături de Lispi, în probe la echipa orădeană se mai află în aceste zile Hudson, un atacant brazilian de 23 de ani.

Pentru jocul de la Mediaş, antrenorul Ghiţ nu va putea conta pe fundaşul stânga Răzvan Lupu şi pe mijlocaşul Mădălin Popa, amândoi fiind accidentaţi. Se aşteaptă însă revenirea lui Mărkuş.