După înfrângerea ruşinoasă de la Slatina, de săptămâna trecută, FC Bihor se reîntoarce acasă şi, sâmbătă, de la ora 11, va primi replica grupării FC Olt. Meciul contează pentru ultima rundă din turul de campionat al Seriei a II-a din Liga a II-a.

Partida programată la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola" va opune două echipe vecine de clasament, FC Bihor situată pe locul al X-lea, cu 17 puncte, şi FC Olt, aflată pe poziţia a XII-lea, cu 15 puncte.

După înfrângerea clară a orădenilor la Slatina, anumiţi jucători şi oficiali ai oltenilor au declarat în această săptămână că vin în Bihor după puncte. Chiar dacă este conştient de dificultatea jocului, tehnicianul Stelian Farcău este încrezător însă în forţa echipei sale şi-n dorinţa de reabilitare.

"Ne aşteaptă o partidă extrem de dificilă, cu o încărcătură psihologică deosebită, în condiţiile în care jucăm cu o vecină de clasament, care vine hotărâtă să obţină puncte la Oradea. Sper să trecem cu bine peste această ultimă etapă şi să mai refacem imaginea echipei după jocul de la Slatina", a declarat antrenorul orădean.

Înaintea disputei, Stelian Farcău se confruntă cu două probleme de efectiv, atacantul Mărkuş şi fundaşul Moraru fiind accidentaţi. După suspendarea din etapa precedentă, Oltean şi Danci vor reveni însă şi este foarte probabil să înceapă titulari jocul.

Meciul dintre FC Bihor şi FC Olt, ultimul pentru cele două echipe din acest sezon oficial de toamnă, va fi condus la centru de arbitrul clujean Dan Florin Dreve şi nu va fi televizat.

În cazul unui succes, echipa orădeană ar putea încheia turul pe locul IX, la egalitate de puncte cu formaţiile de pe poziţiile VII şi VIII.

Preţul unui bilet de intrare la joc este de 10 lei, pensionarii, femeile şi copii având în continuare intrarea liberă.