Chiar dacă şi-a amânat jocul din campionat din acest sfârşit de săptămână, pentru faptul că are doi jucători importanţi la lotul naţional de tineret, pe mijlocaşul Ciprian Selagea şi atacantul Adrian Mărkuş, FC Bihor va disputa totuşi sâmbătă, de la ora 11, o partidă amicală.

Astfel, "roş-albaştrii" vor face deplasarea la Cluj Napoca pentru a întâlni revelaţia începutului de campionat din prima ligă, formaţia locală Universitatea, situată pe locul IV după primele 5 etape din noul sezon.

Partida "U" Cluj - FC Bihor este programată pe stadionul Clujeana şi poate constitui debutul în formaţia orădeană a atacantului sârb Bojan Malinic, jucător în vârstă de 21 de ani, transferat în această săptămână.

Se ştie, jocul cu Gaz Metan Severin, din etapa a III-a a Ligii a II-a, programat în deplasare, a fost amânat pentru data de 14 septembrie, de la ora 20.

Cei doi jucători ai FC Bihor care au făcut obiectul amânării disputei cu severinenii, Selagea şi Mărkuş, fac parte din lotul naţional de tineret (U21), care evoluează în preliminariile Campionatului European, vineri, în deplasare, în compania Kazahstanului, iar marţi, pe teren propriu, cu Letonia.