În pofida greutăţilor financiare cu care se confruntă, FC Bihor intră în cantonament. Jucătorii vor intra de joi într-un stagiu centralizat la Hotel Perla din Băile 1 Mai, care va dura timp de 10 zile şi se va încheia  sâmbătă, 31 ianuarie, zi în care este programat şi primul joc amical al acestei ierni,  în compania celor de la CF Bihorul Beiuş.

În cantonament, antrenorii Călin Cheregi, Lucian Ciocan şi Vasile Sin vor intra un lot format din 26 de jucători şi anume: Fildan, Sălăjan şi Barabaş - portari; Mihuţ, Letan, Zanardini, Bactăr, Ţoca, Fl. Lazăr, Pascariu, Lorincz, A. Achim, V. Petricău, Haş, I. Cuc, Ember, Fl. Pop, Luduşan, Cr. Andor, Zs. Lukacs, I. Ban, Sorian, Negrea, Cr. Cigan, Dobrescu, Cr. Sas şi S. Mune.

Meciul cu CF Bihorul Beiuş, din 31 ianuarie, care se va constitui şi primul joc din anul 2015, va avea loc cel mai probabil pe Stadionul Motorul din Oradea, cu începere de la ora 11 sau 11.30.

Pe de altă parte, conducerea clubului FC Bihor a parafat înţelegerile cu jucătorii Ember şi Cr. Andor, de la CS Oşorhei, care au semnat pentru o perioadă de un an şi jumătate.

"Am făcut eforturi şi am reuşit să asigurăm echipei cantonamentul de iarnă, foarte important pentru această perioadă a pregătirilor. Ne bucurăm pentru colaborarea cu CS Oşorhei şi am dori să avem o astfel de colaborare şi cu cealaltă echipă bihoreană din liga a III-a, CSC Sânmartin, dar şi cu alte echipe bihorene de ligă a IV-a", a declarat preşedintele clubului FC Bihor, Viorel Nemeş.