Fotbaliştii de la FC Bihor îşi încheie seria jocurilor oficiale din campionat în acest an chiar de Ziua Naţională, vineri, 1 Decembrie, când vor juca în deplasare, la Periam, în judeţul Timiş, pe terenul echipei locale Avântul.

Meciul, care contează pentru etapa a 15-a a Seriei a 8-a, este programat cu începere de la ora 14 şi va opune echipele situate pe locurile 1 şi 8.

Dacă FC Bihor ocupă detaşat primul loc I în serie, cu 34 de puncte, fiind singura echipă din actualul sezon al eşalonului al III-lea neînvinsă, în schimb timişenii de la Avântul Periam se situează pe poziţia a VIII-a, cu 10 puncte.

De altfel, această situaţie din clasament s-a reflectat foarte bine şi în runda anterioară, când FC Bihor a câştigat jocul de la Socodor cu scorul de 4-1, în timp ce Avântul Periam a cedat disputa de la Timişoara cu Poli, cu scorul de 2-5.

"Mergem cu gândul să luăm toate cele trei puncte, pentru că este normal, suntem echipa favorită pentru acest rezultat, suntem echipa de pe primul loc. Avem nevoie de toate cele trei puncte, pentru a intra într-o vacanţă liniştită, binemeritată şi mulţumitoare din toate punctele de vedere. Cred că echipa noastră, FC Bihor, a avut un parcurs foarte bun. Din informaţiile pe care le am, echipa din Periam este o formaţie arţăgoasă, echipă care, pe teren propriu arată destul de bine, cu calitate tehnică bună la unii jucători. Terenul este destul de îngust, iar suprafaţa de joc nu este tocmai cea potrivită pentru noi, pentru că noi suntem o echipă de posesie, o echipă care construim, creăm presiune pe adversar. Avem nevoie de teren bun, dar trebuie să ne adaptăm la condiţiile care sunt acum. Important este să mergem să luăm cele trei puncte şi să fim sănătoşi, iar apoi să putem pregăti ultima etapă din Cupa României", a declarat antrenorul principal al echipei FC Bihor, Florin Farcaş.

Tehnicianul formaţiei orădene nu se confruntă cu probleme de efectiv înaintea jocului de la Periam. Astfel, în afară de Andrei Gal, aflat în refacere după operaţia din vară, toţi componenţii lotului sunt apţi.

În meciul tur de la Oradea, desfăşurat pe data de 30 septembrie, în cadrul etapei a 6-a, FC Bihor s-a impus cu scorul de 3-1. Două goluri au fost marcate atunci de Sergiu Jurj, iar unul de Alex Popa. 

Jocul Avântul Periam - FC Bihor, de vineri, de la ora 14, programat pe Stadionul Comunal din localitatea timişeană va fi arbitrat de o brigadă din Arad, cu Mircea Ardelean la centru.

La cele două tuşe, asistenţi vor fi Sebastian Pantea şi Andrei Pîslaru. Observator pentru arbitri a fost delegat Vasile Mărginean, din Alba Iulia, iar delegat pentru joc, Florin Ştiube, din Reşiţa.

Exceptând un singur meci, care este programat sâmbătă, toate celelalte confruntări din ultima rundă a anului 2023 din Seria a 8-a a Ligii a III-a sunt programate pentru vineri, tocmai de Ziua Naţională.


Iată programul complet al etapei a 15-a din Seria a 8-a a Ligii a III-a la fotbal:

Vineri, ora 14

CSC Peciu Nou - CS Socodor 

Gloria Lunca-Teuz Cermei - Şoimii Lipova 

ACB Ineu - Politehnica Timişoara 

Avântul Periam - FC Bihor Oradea 

Sâmbătă, ora 14

Progresul Pecica - Phoenix Buziaş 

Clasament:

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!