La Centrul de Copii şi Juniori al FC Bihor s-a decis ca toţi copiii cu vârste de până la 14 ani inclusiv să plătească o taxă de iniţiere de 60 lei pe lună. Cum s-au semnalat unele restanţe la decontarea banilor, fapt ce a dus chiar la incapacitatea clubului de a achita baremurile de arbitraj, preşedintele Ioan Lucian a întocmit o notă prin care practic îl avertiza pe antrenorul Horică Rădulescu să depună la casieria clubului sumele încasate de la părinţi aferente lunilor iunie, iulie şi septembrie. În caz contrar, cei care figurează că nu au achitat taxa de iniţiere până la data de 4 octombrie nu vor putea lua parte la antrenamente.

Epistola, afişată pe ghereta paznicului de la intarea la Stadionul "Iuliu Bodola", nu a rămas fără răspuns. La câţiva centimetri de adresa cu antentul clubului se regăseşte răspunsul antrenorului Rădulescu.

"Subsemnatul Rădulescu Lucian Horaţiu, antrenor la Centrul de Copii şi Juniori al FC Bihor, Grupa 1998, angajat cu contract de muncă cu nr. înreg. la ITM 805652, nr. de înregistrare la FRF/06.08.2009, vă rog prin prezenta să-mi ACHITAŢI drepturile salariale RESTANTE pe lunile: martie, aprilie, mai, iunie, iulie, septembrie ale anului 2010 până la data de 4 octombrie 2010. În caz contrar mă văd nevoit să mă adresez Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor a FRF". Altfel spus, înainte să-mi ceri banii copiilor, achită-mi tu salariile cu care îmi eşti dator.

Contactat, preşedintele FC Bihor Ioan Lucian a declarat că decizia sa de a interzice copiilor să participe la antrenamente până la achitarea taxei de iniţiere rămâne definitivă. O situaţie tensionată, care se răsfrânge şi asupra programului de pregătire a juniorilor şi care nu face bine imaginii clubului, şi aşa destul de terfelite.