După jocul de cupă de joi, FC Bihor revine la campionat şi duminică va disputa următorul joc din Liga a II-a, Seria a II-a. În cadrul etapei a V-a, formaţia orădeană va juca la Rm. Vâlcea, în compania echipei locale, CSM.

Meciul, care va debuta de la ora 11, va opune formaţiile de pe locul V, CSM Rm. Vâlcea, cu 5 puncte, respectiv locul XI, FC Bihor, cu un punct.

"Revenim după jocul de joi cu U Cluj din cupă la campionat, unde sperăm să ieşim cât mai repede din zona periculoasă. Sperăm să ne revenim după oboseala jocului de 120 de minute din cupă şi după drumul lung care ne aşteaptă, astfel încât la ora jocului să fim pregătiţi de partidă", a declarat, înaintea plecării, antrenorul echipei FC Bihor, Alexandru Pelici.

Tehnicianul echipei orădene nu va putea conta la acest meci pe serviciile jucătorilor A. Achim, Cr. Cigan, Nichita şi Străuţ, care sunt accidentaţi.

Sportivii au pornit spre Râmncu Vâlcea sâmbătă dimineaţă.

Etapa a V-a din seria vest a eşalonului secund debutează sâmbătă, când, de la ora 11, vor avea loc confruntările dintre Metalul Reşiţa - ACS Poli Timişoara, Ţoimii Pâncota - FC Olt şi AFC Fortuna Poiana Câmpina - Unirea Tărlungeni.

Duminică, pe lângă jocul orădenilor de la Rm. Vâlcea, tot de la ora 11, se va mai disputa o confruntare, la Piteşti, între CS Mioveni şi Olimpia Satu Mare.