După jocul de cupă cu Dinamo, fotbaliştii de la FC Bihor se concentrează acum pe campionat, iar următorul joc în Liga a III-a îl au marţi, de la ora 18. Astfel, orădenii vor evolua din nou în nocturnă, în cadrul etapei a 11-a din Seria a 8-a, când, la Stadionul Iuliu Bodola, vor primi replica formaţiei Phoenix Buziaş.

„Meciul va avea loc în nocturnă pentru a oferi posibilitatea cât mai multor suporteri să fie prezenţi în tribunele stadionului, alături de echipă, având în vedere că el se desfăşoară într-o zi lucrătoare”, a precizat conducerea clubului orădean, într-un comunicat.

Clubul FC Bihor reaminteşte că biletele de intrare la jocurile din campionat costă 10 lei, iar copiii sub 14 ani pot intra gratuit. De asemenea, abonamentele sunt valabile pentru acest meci.

În prezent, după 10 jocuri disputate, FC Bihor ocupă primul loc cu 24 de puncte, în timp ce Phoenix Buziaş se situează pe locul 6 cu 14 puncte.

În meciul din turul campionatului, disputat pe terenul celor de la Phoenix, pe data de 2 septembrie, echipa orădeană s-a impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Sergiu Jurj şi Florin Chitaş. Partida a avut loc la Lugoj.

„Întâlnim o echipă bună, o echipă care luptă pentru a prinde o poziţie de play-off. Nu va fi un joc uşor, pentru că venim după partida cu Dinamo, care a avut o încărcătură deosebită, dar sper că până la ora partidei de marţi jucătorii noştri să fie montaţi şi conectaţi 100% la joc. Pentru noi, sunt mult mai importante jocurile din campionat, pentru că ştim foarte bine ce obiectiv avem. Cu siguranţă terenul va fi greu şi trebuie să fim atenţi şi la acest aspect”, a declarat antrenorul principal al roş-albaştrilor, Florin Farcaş.

Tehnicianul formaţiei orădene îl are la dispoziţie la acest meci şi pe mijlocaşul Bogdan Vasile, care a revenit după accidentare. De asemenea, căpitanul Ricardo Farcaş este aproape refăcut, doar Marius Hosu rămâne indisponibil, alături de Andrei Gal, care a fost operat.

Duelul FC Bihor – Phoenix Buziaş va fi ultimul din această etapă cu numărul 11, după ce vineri şi sâmbătă au fost programate celelalte partide. 

Rezultatele înregistrate:

Avântul Periam – CSC Peciu Nou 0-2 
Gloria Lunca Teuz Cermei – CS Socodor 4-0 
ACB Ineu – Progresul Pecica 0-4 
Politehnica Timișoara – Şoimii Lipova 6-1 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!