Seria jocurilor amicale ale formației de fotbal fanion a judeţului, FC Bihor Oradea, va continua în această săptămână cu alte două partide. Astfel, următorul joc de verificare va avea loc miercuri, cu începere de la ora 12, la Șimleu Silvaniei, în compania echipei SCM Zalău.

După cum anunţă clubul orădean, disputa cu liderul Seriei a 10-a a Ligii a III-a se va desfășura la Stadionul Măgura.

Apoi, sâmbătă, 24 februarie, tot de la ora 12, FC Bihor va întâlni o altă echipă din Seria a 10-a a Ligii a III-a, pe Victoria Carei, într-un meci ce se va desfășura la Baza Sportivă Transilvania Academy, din Calea Aradului nr. 167.

Ultima partidă din seria amicalelor din această iarnă pentru FC Bihor este programată în compania formației CS Diosig, pe data de 2 martie, cu o săptămână înainte de reluarea campionatului. Ora și locul de disputare al acelui joc nu au fost însă stabilite.

Până în prezent, în această iarnă, FC Bihor a disputat amicale în deplasare cu echipele de ligă secundă Unirea Dej (scor 1-2) şi Corvinul Hunedoara (0-2), cu formaţia din liga a III-a CSM Olimpia Satu Mare (scor 1-2), respectiv cu echipele de ligă a IV-a CSM Lugoj (scor 1-2), CS Oşorhei (3-0) şi Bihorul Beiuş (6-1).

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!