După victoria de miercuri, cu scorul de 2-1, din faţa reşiţenilor de la Metalul, jucătorii formaţiei FC Bihor au programat şi-n acest sfârşit de săptămână un nou joc pe teren propriu.

În cadrul etapei a VIII-a a campionatului Ligii a II-a, Seria a II-a, echipa orădeană o va avea ca adversară pe formaţia arădeană Şoimii Pâncota. Meciul este programat sâmbătă, la Stadionul Iuliu Bodola.

Dacă FC Bihor se situează pe poziţia a 11-a a clasamentului, cu 7 puncte, arădenii de la Pâncota au urcat până pe locul secund al ierarhiei la zi, cu 14 puncte, după jocul de miercuri, câştigat acasă cu 1-0, în faţa argeşenilor de la CS Mioveni.

FC Bihor vine după două victorii, ultima repurtată miercuri, tot pe teren propriu, cu 2-1 în faţa reşiţenilor de la Metalul

"După această victorie muncită, ne aşteaptă un alt meci greu, cu o echipă cu un moral bun şi care ştim că joacă foarte bine arma contraatacului. Noi sperăm să fim mai pragmatici decât ei şi să profităm de ocaziile pe care ni le vom crea. Din păcate, la numeroasele accidentări avute, s-au mai adăugat încă două, Chira şi Coroian, plus încă doi jucători incerţi, Magda şi Trabalka. Vom avea unele probleme de alcătuire a echipei, dar cei care vor intra în teren, sper să dea totul pentru victorie", a declarat antrenorul echipei FC Bihor, Gheorghe Silaghi.

Ceilalţi jucători accidentaţi de la FC Bihor înaintea acestui meci sunt: Novak, Maria şi Mangra.

Partida FC Bihor - Şoimii Pâncota este programată să debuteze sâmbătă de la ora 11. Preţul unui bilet costă 10 lei, doar copii sub 14 ani urmând a avea accesul gratuit.

De altfel, toate partidele din runda din acest sfârşit de săptămână din seria vestică a ligii secunde sunt programate sâmbătă, de la ora 11. Între acestea se remarcă jocul de la Braşov, dintre două echipe venite în această vară din primul eşalon, FC din localitate şi Gaz Metan Mediaş. Un alt joc interesant se anunţă a fi cel de la Rm. Vâlcea, dintre CSM şi Universitatea Cluj, dar şi duelul de la Satu Mare, dintre Olimpia şi CS Mioveni este de urmărit.


Etapa a VIII-a a Seriei a II-a din Liga a II-a:

Sâmbătă, ora 11:

Olimpia Satu Mare - CS Mioveni

CSM Râmnicu Vâlcea - Universitatea Cluj

FC Braşov - Gaz Metan Mediaş

FCM Baia Mare - Unirea Tărlungeni

FC Caransebeş - UTA Bătrâna Doamnă

Metalul Reşiţa - Chindia Târgovişte

FC Bihor Oradea - Şoimii Pâncota