Conducerea clubului FC Bihor a anunţat sâmbătă un nou transfer pe care l-a realizat. De această dată este vorba despre Albert Stahl, fotbalist care în sezonul trecut a evoluat în prima ligă, cu UTA Arad.

Născut la 11 ianuarie 1999, la Arad, Albert Stahl a strâns peste 100 de jocuri în prima ligă a țării. El a evoluat pentru UTA Arad, Astra Giurgiu, Rapid București și din nou UTA, de unde a venit la FC Bihor.

Înalt de 1,80 m, Albert este un jucător de picior drept, care evoluează pe postul de atacant - extremă dreapta. El a semnat cu clubul orădean un contract valabil pentru trei sezoane.

„Am venit cu gânduri bune la FC Bihor, să facem treabă. Am văzut că este un proiect serios, sănătos. Oradea este un oraş care merită să aibă fotbal. Sper să avem cât mai multe rezultate bune împreună şi să le facem oamenilor cât mai multe bucurii. Am întâlnit aici o echipă tânără, cu calitate, dar câţiva jucători cu experienţă. Sper să fie o combinaţie bună şi să scoatem maximul”, a declarat jucătorul arădean, după semnarea contractului.

Fotbaliştii de la FC Bihor sunt aproape de finalul primei etape a pregătirilor, care s-a derulat pe plan local, urmând ca duminică să plece în cantonamentul din Ungaria.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!