După rezultatul favorabil de pe teren propriu, de duminică, din compania celor de la ALRO Slatina, formaţia orădeană de fotbal FC Bihor s-a deplasat în acest weekend la Deva pentru meciul din antepenultima etapă a sezonului, programat în compania formaţiei locale Mureşul.

Partida, ce va avea loc sâmbătă, de la ora 11, pe Stadionul Cetate, este foarte importantă pentru "roş-albaştri", care urmăresc promovarea anul acesta şi care deocamdată ocupă poziţia a III-a a clasamentului Seriei a II-a, cu 51 de puncte, la egalitate cu CS Mioveni, de pe locul II.

Cum şi formaţia locală Mureşul are o miză deosebită în această confruntare, fiindcă luptă pentru "supravieţuirea" în cel de-al doilea eşalon, partida se anunţă disputată. Tocmai de aceea conducătorii clubului orădean au pus la dispoziţie suporterilor trei autocare, a câte 50 de locuri fiecare, care să-i ducă şi să-i aducă pe gratis la Deva, suporterii orădeni urmând a-şi plăti doar biletele de intrare la joc.

Plecarea are loc sâmbătă dimineaţă, de la ora 5, din faţa Stadionului Municipal "Iuliu Bodola".

Partida de la Deva va fi arbitrată la centru de timişoreanul Sorin Tarcea.

Înaintea confruntării, antrenorul orădean Gheorghe Ghiţ nu se confruntă cu probleme de efectiv, doar căpitanul Dumitru Muscă a avut unele probleme medicale după jocul cu Alro şi nu s-a putut antrena săptămâna aceasta, dar până la ora disputei se speră a fi recuperat.

Tehnicianul orădean recunoaşte gradul de dificultate al întâlnirii, este optimist dar încearcă să menţină şi o anumită stare de echilibru. "Mergem la Deva să ne adjudecăm cele trei puncte puse în joc, care să confirme rezultatele bune pe care le-am obţinut până în prezent. Mai sunt trei etape, cu trei jocuri foarte dificile. Noi sperăm ca la sfârşitul campionatului să ne situăm pe unul din primele două locuri, cele care duc în liga I", a afirmat Gheorghe Ghiţ înainte de plecare.

În runda cu numărul 28, contracandidatele Bihorului la promovare, Petrolul Ploieşti şi CS Mioveni, se vor întâlni în meci direct, pe terenul primei formaţii. Meciul urmeză să fie televizat pe canalul Dolce Sport, şi tocmai de aceea a fost devansat cu o zi, urmând să aibă loc duminică, de la ora 12.

Un alt meci interesant din această rundă se anunţă la Turda, între echipa locală, Arieşul, şi Voinţa Sibiu, sâmbătă, de la ora 11.


Programul etapei 28

program liga 2_1.jpg


clasament liga 2_2.jpg