FC Bihor a pornit spre Italia, pentru un stagiu de pregătire centralizată, în localitatea Chianciano Terme. În ultimul moment, oficialii orădeni au decis ca locul de cantonament să fie Chianciano Terme şi nu Castiglione del Lago.

Tot în ultimul moment au venit la FC Bihor fundaşii Sergiu Oltean şi ucraineanul Paolo Ianchuk, care au mai lucrat cu Ghiţ la CF Liberty. În schimb nu vor face parte din lot mai mulţi jucători pe care Bihorul s-a bazat în sezonul trecut: Cosmin Letan, Adam Achim, Răzvan Pocian şi Istvan Balla.

De asemenea au "ratat" Italia şi fotbaliştii veniţi la Bihorul de la Liberty: Alexandru Bîrsan şi Alexandru Avramescu, dar şi jucătorul celor de la UTA: Alexandru Manea. Nici atacantul uruguayan Juan Manuel Gomez nu l-a convins pe Gheorghe Ghiţ, care a renunţat la jucătorul sud-american. Antrenorul orădenilor a anunţat lotul care va face deplasarea în Italia declarând că mai aşteaptă în cantonament sosirea unui atacant dar şi a unui portar.


Lotul care va face deplasarea în Italia:

Portari: Călin Fildan, Cătălin Bujor

Fundaşi: Dumitru Muscă, Mihai Deaconescu, Bogdan Toc, Sergiu Oltean, Sorin Tegzeş, Răzvan Lupu, Paolo Ianchuk, Bogdan Ţoca;

Mijlocaşi: Cristian Danci, Andrei Coroian, Iulian Petrache, Cătălin Chiş, Dumitru Copil, Alexandru Sorian, Andrei Sulea;

Atacanţi: Adrian Markus, Florin Pop, Remus Benţe, Dacian Bîrză şi Alin Andronic.


Programul partidelor de verificare:

31 iulie cu Catanzaro (Serie C)
2 august cu Ravenna (Serie C),
7 august cu Portogruaro (Serie B)
11 august cu Cagliari (Serie A)