În cantonamentul de la Debrecen, echipa orădeană de fotbal FC Bihor va disputa miercuri primele jocuri amicale din Ungaria.

În cadrul triunghiularului la care vor mai participa formaţiile Unirea Valea lui Mihai şi Gloria Arad, FC Bihor va întâlni întâi, de la ora 12, echipa Unirea Valea lui Mihai, pentru ca apoi, în următorul joc, să dispute confruntarea cu Gloria Arad. Un meci la acest triunghiular va dura 60 de minute.

Meciurile cu Unirea Valea lui Mihai şi Gloria Arad trebuiau să se dispute la Salonta într-un triunghiular preconizat în urmă cu o săptămână şi jumătate, dar din cauza condiţiilor nefavorabile, au fost amânate.

Într-o altă ordine de idei, oficialii clubului FC Bihor au creat o pagină de Facebook, de unde iubitorii fotbalului din Bihor pot afla informaţii despre istoria fotbalului din judeţ, dar şi date referitoare la manifestările care vor avea loc în acest an aniversar, sub egida "Bihor - 110 de fotbal, 40 de ani de FC Bihor".

"Bihor 110 ani de fotbal" este o pagină unde pot fi vizualizate diferite articole scrise în presă vremii de-a lungul timpului despre fotbalul din judeţul nostru şi despre formaţia fanion a Bihorului", se arată într-o informare pe site-ul oficial al clubului.