După victoria clară din etapa intermediară de miercuri, de la Deva, formaţia orădeană de fotbal FC Bihor se întoarce pe teren propriu şi duminică, de la ora 11, va juca în compania echipei piteştene FC Argeş.

Meciul contează pentru etapa a XXIV-a a Ligii a II-a, Seria a II-a, şi va putea fi urmărit şi pe micul ecran pe Digi Sport.

Înaintea disputei, antrenorul Gheorghe Ghiţ se confruntă cu o singură problemă de efectiv, atacantul Adrian Mărkuş devenind indisponibil pentru tot sezonul după operaţia suferită la umăr.

Având în vedere că vor întâlni o echipă situată în prima jumătate a ierarhiei se anunţă un meci dificil pentru "roş-albaştri". "Este un meci cu o echipă din prima parte a clasamentului. Este un meci greu, dar noi sperăm să continuăm evoluţia bună din ultimele două jocuri", a declarat tehnicianul Gheorghe Ghiţ.

De partea cealaltă, pentru FC Argeş meciul este de o importanţă capitală, în încercarea de a ocupa locul 3 la finalul sezonului. Pentru jocul împotriva echipei orădene, piteştenii au două probleme de lot. Prima dintre ele este legată de absenţa lui Roland Stănescu. Acesta a acuzat dureri puternice la picior încă din meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea şi tocmai de aceea a şi fost înlocuit încă din primul act al acelui meci. Atacantul argeşenilor nu a făcut deplasarea la Oradea, în aceeaşi postură aflându-se şi fundaşul central Octavian Ionescu, care acuză probleme musculare.

Înaintea meciului de la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", FC Argeş se află pe locul 5 al clasamentului, fiind la două puncte în spatele echipei ce se situează pe poziţia a 3-a, Gaz Metan Severin.

"Ne aşteaptă un meci foarte greu, împotriva unei echipe care pe teren propriu reuşeşte să facă meciuri foarte bune. Pentru noi acest meci este o adevărată finală, nu ne permitem să mai pierdem puncte. Dacă vrem să continuăm cursa pentru ocuparea locului 3, cu şanse reale, va trebui să câştigăm la Oradea, nici măcar un egal nu ar fi un rezultat bun", a declarat Viorel Dumitrescu antrenorul principal al echipei FC Argeş.

Antrenorul alb-violeţilor spune că formaţia orădeană este o echipă puternică în ciuda unui sezon mai modest decât în ultimii ani. "FC Bihor este o echipă cu mulţi jucători valoroşi. Au în componenţa lotului jucători tineri ce pot decide prin execuţiile lor soarta unui meci, dar din păcate, cred că povestea din vară atunci când echipa nu a primit licenţa pentru Liga I şi-a pus amprenta asupra evoluţiei echipei în acest sezon competiţional. Totuşi revenirea domnului Ghiţ este un mare câştig pentru jocul orădenilor", a mai declarat Dumitrescu.

Înaintea confruntării, FC Bihor ocupă locul IX, cu 30 de puncte. Preţul de intrare la joc este de 10 lei, femeile, pensionarii şi copii sub 14 ani beneficiind în continuare de intrare liberă.