Biletele pentru mult așteptatul meci dintre FC Bihor și FCSB, care va avea loc în cadrul Cupei României, miercuri, 27 septembrie, de la ora 21, la Stadionul „Iuliu Bodola”, vor putea fi achiziționate de fani începând de joi, de la ora 14, după cum anunță clubul orădean, într-un comunicat.

Preţul unui bilet de intrare la meciul cu FCSB va fi de 50 lei, tariful fiind unitar, atât pentru adulți cât și pentru copii.

Potrivit unei informări făcute de conducătorii clubului, deoarece există un interes crescut pentru acest meci, „nu se vor putea oferi gratuităţi pentru copii, întrucât se estimează că toate locurile disponibile vor fi ocupate”.

Biletele pentru jocul FC Bihor - FCSB vor putea fi achiziţionate atât online, accesând site-ul oficial al clubului orădean, www.fcbihor.ro, cât şi cu bani cash, de la stadion, începând de joi, 21 septembrie, de la ora 14, după cum mai transmite clubul orădean de fotbal.

De menţionat că, odată cu punerea în vânzare a biletelor pentru meciul cu FCSB, comercializarea abonamentelor pentru sezonul în curs va fi stopată.

Conform unor informații de la clubul bihorean, până miercuri, aproximativ 6.000 se fani ai fotbalului și-au cumpărat abonamente la jocurile echipei FC Bihor în actualul sezon, ceea ce reprezintă un record în fotbalul național din acest sezon, întrucât echipa Rapid București, care deținea prima poziție a clasamentului vânzării abonamentelor, a raportat, la momentul încheierii posibilității de procurare a abonamentelor, numărul de 5.123 de abonamente vândute.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!