După ce şi-au susţinut toate jocurile de verificare din această iarnă în deplasare sau pe alte terenuri din oraş, cu scopul de a menaja suprafaţa de joc de la Stadionul Iuliu Bodola, fotbaliştii de la FC Bihor încheie seria amicalelor în acest weekend, sâmbătă, acasă, pe stadionul municipal, cu un ultim test înaintea reluării campionatului.

Astfel, de la ora 15, roş-albaştrii vor primi replica echipei CS Diosig, o bună formaţie de Liga a IV-a din judeţ, care are în componenţă mulţi jucători experimentaţi, foşti fotbalişti chiar la FC Bihor, precum: Cosmin Letan, Florin Pop, Raymond Lukacs, Constantin Roşu, Cristian Cigan, Claudiu Codoban şi Raul Ember.

Staff-ul tehnic al echipei orădene a ţinut să programeze acest joc pe stadionul unde se va disputa şi primul joc oficial din noul an, de la aceeaşi oră la care va avea loc şi disputa cu echipa din Ineu de săptămâna viitoare.

Suporterii echipei orădene sunt aşteptaţi la Stadionul Iuliu Bodola pentru a-i vedea la lucru pentru prima dată în acest an pe roş-albaştrii. De altfel, intrarea spectatorilor la jocul cu CS Diosig este liberă. 

Tot sâmbătă, cu o săptămână înanite de reluarea campionatului Ligii a III-a, celelate două echipe bihorene vor juca de la ora 12, ambele în deplasare. Lotus Băile Felix va evolua pe terenul echipei Şoimii Lipova, iar Crişul Sântandrei la Timişoara, cu Politehnica.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!