Patru dintre jucătorii clubului FC Bihor au intrat în litigii cu conducerea. Dacă portarul Pascal a depus memoriu pentru a deveni liber de contract pentru că nu şi-a primit drepturile salariale, alţi trei jucători au apelat la Comisia pentru Statutul Jucătorului din cadrul FRF pentru a încasa salariile de la FC Bihor.

Dianu şi Lupaşcu, ajunşi la echipa a doua, au depus memorii pentru restanţe salariale, la fel ca Sorin Ban. Dacă FC Bihor nu le plăteşte salariile restante nu va fi programată în campionat, iar două neprogramări duc la excluderea echipei din campionat. „Vom rezolva aceste litigii", a declarat directorul sportiv al FC Bihor, Vova Tămaş.

Între timp, jucătorii privesc de pe banca de rezerve orice joc amical pe care-l dispută FC Bihor II. Ei sunt dezechipaţi, dar nu sunt introduşi niciun minut pe teren. „Dacă aşa ştiu să procedeze, să ceară banii pe la FRF, atunci şi noi ştim. Dacă tot cer banii de la FC Bihor, să respecte ceea ce le cere conducerea", a completat Vova Tămaş, care l-a dat exemplu pe Străuţ. Jucătorul Ciprian Străuţ doreşte să părăsească clubul şi a renunţat la o parte din banii restanţi, iar acum negociază o despărţire amiabilă de club.

FC Bihor va disputa vineri al doilea joc de verificare din cantonamentul pe care-l desfăşoară la Hajduszoboszlo. Orădenii vor întâlni echipa Hajduboszormenyi care activează în liga a doua maghiară. Partida va începe la ora 17, ora României şi va avea loc pe terenul echipei ungare. Cel de-al doilea adversar al lui FC Bihor în cantonament, Hajduboszormenyi TE, ocupă locul 8 în liga secundă maghiară.