Înaintea jocului de sâmbătă, din campionat, cu Phoenix Buziaş, conducerea clubului FC Bihor a anunţat că s-a despărţit de unul dintre jucătorii experimentaţi ai echipei. Este vorba despre Tiberiu Serediuc, jucător care, conform informării făcute de club pe site-ul oficial, a dorit să îşi rezilieze înţelegerea cu „roş-albaştrii”, invocând motive personale.

„Clubul FC Bihor anunţă despărţirea de jucătorul Tiberiu Serediuc. Venit în iarnă la echipa noastră, Tiberiu şi-a exprimat, vineri, dorinţa de a rezilia contractul cu clubul nostru, invocând motive personale. Astfel, pe cale amiabilă, cele două părţi se despart”, a precizat conducerea FC Bihor.

Vestea este una surprinzătoare pentru fani, mai ales că vine într-un moment foarte bun al echipei, după ce noul FC Bihor a atins cea mai înaltă performaţă a sa, calificarea în grupele Cupei României.

„Regretăm despărţirea de Tiberiu, este un jucător cu experienţă, un jucător pe care ni l-am dorit şi ne-am bucurat când a venit la noi, dar sigur că nu ne putem opune dorinţei lui de a pleca, mai ales că avea o înţelegere prin care se putea despărţi orcând de echipa noastră”, a precizat şi antrenorul Florin Farcaş.

Tiberiu Serediuc este un jucător experimentat, cu multe meciuri de Liga I. El a venit în iarnă la FC Bihor, după ce s-a stabilit în oraşul de pe Crişul Repede.

„Clubul FC Bihor îi mulţumeşte jucătorului Tiberiu Serediuc pentru toată activitatea sa de la echipa noastră şi îi transmite mult succes în activitatea sa viitoare!”, se mai arată în informarea făcută de conducerea clubului orădean.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!