În penultimul joc amical pe care l-a disputat în perioada pregătirilor din această vară, formaţia orădeană de fotbal FC Bihor s-a impus, sâmbătă, la Baia Mare, cu scorul de 2-1(1-0), în faţa echipei locale, FC Maramureş.

Meciul a fost tranşat de bihoreni încă din minutul 2 al reprizei a doua, atunci când Mărkuş a marcat golul al doilea, după o pasă primită de la Sulea. Scorul a fost deschis însă de George Puşcaş, în minutul 26, acesta finalizând în urma unor pase succesive în careul gazdelor.

Golul de onoare al maramureşenilor a survenit cu 15 minute înainte de final, prin Mamadou.

Antrenorul orădean Gheorghe Ghiţ a început acest joc în formula: Popescu - Ionescu, Petrache, Tânc, Lupu - Florean, M. Popa, Sorian, Bic - Puşcaş şi Mărkuş. Pe parcurs au mai fost introduşi însă şi: Pogacsics - Fl. Pop, Sulea, Korudjiev, Sinik, Matei, Ov. Popa şi Diarra.

Nu au jucat la Baia Mare pentru FC Bihor: Oltean, Voiculeţ, Selagea, Hadăr şi Zanardini. Noutatea în acest joc a constituit-o fundaşul Tânc, cel care a revenit la echipă şi care va fi oprit în lotul pentru sezonul următor.

"A fost un antrenament bun. Au fost momente ale jocului care m-au mulţumit", a declarat, la final, antrenorul Gheorghe Ghiţ.

În următorul şi ultimul joc amical din această vară pentru FC Bihor, echipa orădeană va primi pe teren propriu replica arădenilor de la UTA. Jocul va avea loc sâmbătă, 25 august, de la ora 11, la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola".