Etapa intermediară de miercuri a adus o victorie la trei goluri a formaţiei fanion a judeţului Bihor la fotbal, FC Bihor. Evoluând la Deva, roş-albaştrii" s-au impus la o diferenţă de trei goluri, cu 4-1 (3-1), în cadrul etapei a XXIII-a a Ligii a II-a, Seria a II-a, în faţa formaţiei locale Mureşul cu 4-1.

Meciul a fost controlat în totalitate de bihoreni, care au deschis scorul foarte repede, în minutul 2, prin Coroian, cu un şut de la 25 de metri.

Nu au trecut decât 5 minute şi, în minutul 7, Petrache a majorat scorul cu latul din 5 metri după o centrare foarte bună a aceluiaşi Coroian.

Începuul furtunos de partidă a adus însă şi un gol în poarta oaspeţilor, după ce în minutul 12, Jawad a profitat de o respingere greşită a portarului Popescu şi a introdus mingea în plasă din 3 metri.

Până la pauză "roş-albaştrii" şi-au mai trecut un gol în cont însă, chiar în ultimul minut al primului mitan, când Bic a şutat puternic de la 20 de metri în bară, mingea a ricoşat în spatele lui portarului Dzelme şi a intrat în poartă.

În repriza a doua deşi "nu a mai apăsat pe accelerator", FC Bihor a stăpânit jocul şi a reuşit să mai înscrie o dată în minutul 67, prin Birtalan, când după o combinaţie cu Florean, acesta a finalizat cu un şut din afara careului, de la 20 de metri.

FC Bihor s-a impus astfel detaşat pe terenul unei echipe cu probleme şi care luptă din greu pentru evitarea retrogradării, totalizând 30 de puncte şi urcând pe poziţia a IX-a a ierarhiei.

"În meciul de astăzi am avut o evoluţie bună. Am marcat repede şi ne-am făcut jocul mai uşor, chiar dacă astăzi am evoluat pe un teren foarte greu", a declarat, după partidă, tehnicianul Gheorghe Ghiţ.

Formula de joc pentru FC Bihor în meciul de la Deva a fost următoarea: A. Popescu - Zanardini, Coroian, Lupu, S. Oltean (cpt.) - Petrache, Selagea, Sorian (54 Hadăr), Şulea (min. 62 Birtalan) - Bic (min. 50 Bârză), Florean. Antrenor: Gheorghe Ghiţ

În celelalte partide ale etapei, Poli Timişoara a câştigat cu 5-0 la Baia Mare, Gloria Bistriţa a cedat cu 1-3 la Drobeta Tr. Severin, UTA a învins la limită Unirea Alba Iulia, cu 1-0, Chindia şi Alro au remizat cu 0-0, în timp ce l aPiteşti s-a consemnat tot egalitate, 2-2, în confruntarea FC Argeş - CSM Rm. Vâlcea.