După câteva zile libere, pe care fotbaliştii le-au primit în urma încheierii cantonamentului de la Băile Felix, FC Bihor şi-a reluat miercuri pregătirile la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", unde se va antrena şi în următoarea perioadă.

Principala veste pentru iubitorii fotbalului bihorean din această perioadă este organizarea jocului amical dintre FC Bihor cu Poli Timişoara, "colegă de suferinţă" în ceea pe priveşte neacordarea licenţei pentru Liga I.

Partida se va desfăşura pe teren propriu, la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", marţi, 12 iulie, iar intrarea va fi liberă.

Pe de altă parte, după amicalul de la sfârşitul săptămânii trecute, câştigat la Debrecen în faţa formaţiei locale DVSC, cu scorul de 2-1, seria jocurilor de verificare pentru echipa fanion a judeţului Bihor va continua sâmbătă, 9 iulie, când, tot în deplasare, în Ungaria, va întâlni echipa Bekescsaba.

Tot sâmbătă, câţiva dintre jucătorii echipei de seniori şi mai mulţi fotbalişti de la Centrul de Copii şi Juniori al clubului vor onora sărbătoarea fotbalistică de la Săcuieni, prilejuită de aniversarea formaţiei locale, Stăruinţa. Astfel, sportivii de la echipa mare care nu vor pleca la Bekescsaba şi fotbaliştii de la Centrul de Copii şi Juniori vor forma o echipă care va participa sâmbătă şi duminică la turneul de la Săcuieni.

De altfel, şi juniorii A, pregătiţi de antrenorul Gheorghe Silaghi, şi juniorii B, pregătiţi de antrenorul Călin Cheregi, şi-au reluat deja pregătirile în vederea abordării noului sezon competiţional.