După egalul de pe teren propriu, înregistrat în jocul cu liderul clasamentului, Metalul Reşiţa, formaţia orădeană de fotbal FC Bihor va disputa următorul joc din campionatul Ligii a II-a, vineri, la Timişoara, în compania echipei locale ACS Poli.

Meciul, care va conta pentru etapa a VII-a a Seriei a II-a, va debuta de la ora 17.30 şi va opune echipele situate pe locul IV, ACS Poli Timişoara, cu 9 puncte, şi locul IX, FC Bihor, cu 3 puncte.

"Încercăm să scoatem maxim din acest joc şi să obţinem punct sau puncte, pentru că avem nevoie de puncte cât mai multe. Întâlnim o echipă care porneşte favorită din punctul de vedere al situaţiei şi a condiţiilor. Au transferat foarte mulţi jucători în această vară. Asta nu înseamnă însă că este un meci câştigat de la început. Noi mergem să ne jucăm şansă şi să obţinem punct sau puncte", a declarat antrenorul echipei FC Bihor, Alexandru Pelici.

Tehnicianul orădean se confruntă şi înaintea acestei dispute cu probleme importante de jucători, aceeaşi şase fotbalişti din etapa trecută fiind şi acum indisponibili, din cauza accidentărilor sau a problemelor medicale. Este vorba despre A. Achim, Cr. Cigan, D. Mihuţ, R. Lupu, D. Nichita şi Sălăjan.

Astfel, se anunţă un nou joc dificil în această confruntare pentru "roş-albaştri", gazdele venind după o înfrângere cu 0-2 la Reşiţa şi o etapă liberă. La rândul lor, bănăţenii vor încerca să se reabiliteze, în timp ce orădenii vor încerca în primul rând să nu piardă.

De precizat că formaţia orădeană va face deplasarea la Timişoara pentru acest meci în ziua jocului.

Celelalte dispute ele etapei a VII-a din Seria a II-a a Ligii a II-a vor avea loc sâmbătă, toate de la ora 11. Liderul Metalul Reşiţa va primi vizita Olimpiei Satu Mare, CS Mioveni se va confrunta cu Unirea Tărlungeni, CSM Rm. Vâlcea cu FC Olt, iar Ţoimii Pâncota cu FC Caransebeș.