Fotbaliştii de la FC Bihor se pregătesc de derby-ul campionatului Seriei a 8-a a Ligii a III-a, cu Poli Timişoara, meci pe care îl vor disputa sâmbătă, 6 aprilie, cu începere de la ora 17, la Stadionul Iuliu Bodola, în cadrul celei de-a doua etape din play-off.

Înaintea confruntării, echipa orădeană ocupă prima poziţie a clasamentului cu 49 de puncte, în timp ce timişorenii sunt pe locul 2 cu 42 de puncte. Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum de două ori, în cursul sezonului regular, când au terminat la egalitate de fiecare dată. Mai întâi, pe 16 septembrie, la Timişoara, a fost 1-1, iar apoi, în retur, pe 18 noiembrie, la Oradea, s-a consemnat tot rezultatul de 1-1.

Moral bun înaintea derby-ului

Cele două formaţii se vor prezenta la jocul de sâmbătă după ce, în prima etapă din play-off, ambele şi-au câştigat jocurile de acasă: FC Bihor, scor 4-1 cu Phoenix Buziaş, iar Poli Timişoara s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la CSC Peciu Nou, printr-un gol al victoriei marcat din penalty în prelungiri.

„Avem un moral bun după victoria din ultima etapă. E normal să ne pregătim bine, pentru că urmează un derby cu Poli Timişoara, o echipă de tradiţie, aşa cum suntem şi noi. Întâlnim o echipă pe care nu am învins-o în acest campionat, şi nici ea pe noi. Pentru meciul de sâmbătă, obiectivul nostru acesta este de a lua toate cele trei puncte. Urmărim să ne consolidăm poziţia de lider, să ne desprindem la cât mai multe puncte, pentru ca apoi să ne pregătim în linişte de ce urmează în play-off. (...) Poli este o echipă care pune probleme fiecărei formaţii din această serie, prin posesie progresivă şi prin calităţile tehnice individuale ale jucătorilor, dar şi noi avem atuurile şi calităţile noastre”, a declarat antrenorul principal al formaţiei FC Bihor, Florin Farcaş.

Bilete online și la casierie

În vederea jocului programat de la ora 17, FC Bihor – Poli Timişoara, biletele au fost puse în vânzare deja în online, dar se vor găsi și la stadion în ziua meciului (la Casierie, la Poarta 3, începând cu ora 15:30). Acestea costă 10 lei.

Bineînţeles, accesul este permis și pe bază de abonament, iar persoanele cu dizabilități și copiii cu vârste de până în 14 ani au accesul gratuit.

După cum transmite clubul orădean, accesul în stadion se va putea face începând cu ora 15:30, pe la Poarta 3 şi Poarta 2.

Mesaj pentru public

Înaintea derby-ului, antrenorul Florin Farcaş a avut şi un mesaj pentru suporteri: „Să fie la fel de inimoşi cum au fost la jocurile anterioare, să vină într-un număr şi mai mare, pentru că avem nevoie de public. Sunt convins că şi Timişoara va veni cu un public numeros, pentru că şi anul trecut a facut-o. Nu ne rămăne decât ca noi să confirmăm jocurile bune pe care le-am făcut până acum, să aducem victoria, satisfacţie şi bucurie publicului nostru frumos, care vine în permanenţă să ne încurajeze şi să fie alături de noi”.

Echipa FC Bihor se confruntă cu probleme de efectiv. Astfel, Alexandru Stoian, Andrei Gal şi Tamas Paublusztig, Luca Tincau și Sergiu Ciocan „nu sunt refăcuţi încă sută la sută”, după cum a mai precizat antrenorul Florin Farcaş.

Timişorenii intră pe Poarta 6

Clubul orădean de fotbal a transmis un mesaj şi pentru suporterii echipei Poli Timişoara cu privire la accesul pe stadion. Astfel, acesta se va face pe Poarta 6 (din str. Traian Lalescu), iar ruta de acces la stadion pentru suporterii echipei Politehinca este: Bld. Ștefan cel Mare - Str. Sf. Ladislau – Stadion. Ei îşi pot achiziţiona bilete de la Poarta 6, începând cu ora 15:30, dar și online.

De menţionat un alt aspect organizatoric pentru acest meci: zona adiacentă stadionului va fi doar pentru acces pietonal, așadar „spectatorii sunt rugaţi să parcheze prin împrejurimi sau să vină pe jos ori cu mijloacele de transport în comun”, după cum se mai arată într-un comunicat al clubului FC Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!